Video : Tipsbladet
Superliga

FCN tilbage i træning: Det er nogenlunde som efter en vinterpause

FC Nordsjælland er tilbage på træningsbanen, og der skal gøres noget ved formen.

I FC Nordsjælland er spillerne vendt tilbage på træningsbanen i denne uge, og spillerne er ikke kommet helt kampklar tilbage. Det siger klubbens fysiske træner, Mathias Zangenberg, til Frederiksborg Amts Avis.

Superligaen har ligget stille siden starten af marts, og før de vendte tilbage til træningsbanen tidligere i denne uge, havde FC Nordsjælland-spillerne været hjemsendt siden 24. marts.

Læs også:Se målene: De fem hurtigste scoringer i Superligaen

Nu er de tilbage på træningsbanen efter den lange pause, og selvom spillerne har forsøgt at holde formen ved lige hjemme, er de vendt tilbage i lidt dårligere form, end de plejer at være efter en vinterpause.

Det vurderer fysisk træner Mathias Zangenberg.

Læs også:Avis: FC Nordsjælland sælger stortalent til sommer

- Niveauet svarer nogenlunde til efter en vinterpause. Der er nok et lille fald, og det kan forklares med, at pausen har været lidt længere. De er nok en lille smule i dårligere stand, end de plejer. Men det er til at leve med, når man tager tingene i betragtning, og det er, som vi kunne have forventet, siger Mathias Zangenberg til Frederiksborg Amts Avis.

Den fysiske træner tager den situationen med ro og regner med, at spillerne nok skal blive klar, når Superligaen genoptages.

Endnu vides det ikke, hvornår der igen bliver spillet kampe i den bedste danske fodboldrække.  

Læs også:Overblik: Hvem træner, og hvem træner ikke i Superligaen?

Læs også:Emiliano Marcondes: FC Nordsjælland gjorde mig til en tænker

Læs også:Superliga-klub hjælper lokalt hospital: De kan bruge vores lokaler