Video : Tipsbladet
Premier League

Pochettino drømmer om Tottenham-comeback

Den argentinske manager er sikker på, at han en dag skal træne Tottenham igen.

Den 1. juni 2019 stod Mauricio Pochettino på sidelinjen for Tottenham, da de tabte Champions League-finalen til Liverpool, og knap fem måneder senere modtog den argentinske manager en fyreseddel.

Men gammel kærlighed ruster ikke, som man siger, og efter næsten fem år som cheftræner i Tottenham, kan Pochettino ikke slippe klubben. I hvert fald drømmer han om en dag at vende tilbage til den engelske klub.

Læs også:Højbjerg kender til Spurs-rygter: Det er en stor klub

- Det var en forbløffende rejse, der afsluttede på en måde, som ingen ønskede. Men dybt i mit hjerte er jeg sikker på, at vores veje vil krydses igen.

- Fra den dag, jeg forlod klubben, har det været min drøm at vende tilbage en dag og afslutte det arbejde, vi var i gang med. Vi var så tæt på at vinde Premier League og Champions League, siger Pochettino til Sky Sports og fortsætter:

Læs også:Torsdagens rygtebørs: City-stjerne nærmer sig Bayern München

- Selvfølgelig ser jeg frem til at komme videre, og jeg er så motiveret til mit næste projekt. Men dybt inde vil jeg vende tilbage, fordi fansene er specielle. Måske om fem år, måske om 10 år, men inden jeg dør, vil jeg træne Tottenham igen.

Siden fyringen har Pochettino stået uden job, men i de seneste uger er han blevet rygtet til Newcastle. Premier League-klubben får nemlig nye ejere, der vil lokke argentineren til med en høj årsløn.

Læs også:Medie: Newcastles nye ejer frister Pochettino med kongeløn

Læs også:Viborg vil beholde Tottenham-keeper: En sag, vi rigtig gerne vil have styr på

Læs også:Stopper karrieren som 24-årig: Presset er for stort for mig