Video : Tipsbladet
Generelle

Paul Pogbas storebror skifter klub: Vender hjem til Frankrig

Paul Pogbas storebror Florentin Pogba vender hjem til fransk fodbold.

Der er ingen tvivl om, at Paul Pogba er den mest kendte fodboldspiller i den franske familie, men Manchester United-stjernen har to brødre, der også har fodbold som levevej. Det drejer sig om tvillingebrødrene Mathias Pogba og Florentin Pogba, der er knap to år ældre end lillebror Paul.

De tre brødre har alle slået deres folder udenfor Frankrig de seneste år, men nu vender Florentin Pogba hjem efter senest at have tørnet ud for Atlanta United. Forsvarsspilleren har underskrevet en tre-årig aftale med FC Sochaux, der spiller i den næstbedste franske række.

Læs også:Søndagens rygtebørs: Liverpool jagter italiensk stjernefrø

Florentin Pogba har tidligere begået sig på højeste niveau i Frankrig, og han står noteret for 99 kampe for Saint-Etienne. Pogba var i klubben, da Saint-Etienne mødte Esbjerg fB i Europa League i 2013, men han missede begge opgør mod vestjyderne på grund af en skade.

Han var til gengæld med i 2017, da Saint-Etienne mødte Manchester United i 1/16-finalen i samme turnering, og her stod Florentin Pogba direkte over for sin verdensberømte lillebror. Manchester United vandt sammenlagt 4-0 - blandt andet takket være et hattrick af Zlatan Ibrahimovic på Old Trafford. 

Mathias Pogba tørner til dagligt ud for Lorca i Spanien.

Læs også:Tidligere Superliga-profil: Var tæt på at skrive under med to PL-klubber

Læs også:Medie: Franske klubber får ingen TV-penge

Læs også:Salzburg-komet om Milan: Måske er det min skæbne

Læs også:Chelsea-talent: Jeg er inspireret af Barcelona-stjerner