Video : Tipsbladet
Superliga

Lyngby skriver korte forlængelser med otte spillere - inklusiv Rezan Corlu

Den udlejede Brøndby-spiller Rezan Corlu fortsætter i Lyngby Boldklub frem til 31. juli, fremgår det af klubbens hjemmeside.

Lynbby Boldklub har også midtbanespiller Rezan Corlu til rådighed i de sidste og afgørende kampe af Superligaen. Det står fast, efter at klubben netop har offentliggjort, at man har forlænget lejeaftalen med Corlu og Brøndby IF frem til 31. juli.

Midtbanespilleren var i efteråret en markant profil for oprykkerne, og han får nu også muligheden for at præge holdet, mens det kæmper for at styre uden om nedrykning.

Læs også:Lyngby vil beholde Corlu sæsonen ud: En kompleks situation

Rezan Corlu er dog ikke den eneste, man har forlænget med i Lyngby, for Lasse Nielsen, Jesper Christjansen, Thomas Mikkelsen, Kasper Enghardt, Frederik Schram, Martin Ørnskov og Lasse Fosgaard har alle fået en måned mere på deres kontrakter, så de nu løber ud 31. juli.

- Vi er rigtig glade for, at det har kunne lade sig gøre at forlænge med alle. Det har været og er stadig en svær periode for alle, men på trods af omstændighederne har der været en god og forstående dialog. Vi går en vigtig tid i møde, hvor der er behov for alle mand og at der er fuld fokus på de opgaver, der venter – og det bakker alle op om.

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

- Det tog meget kort tid at blive enige med alle, og det er for os et rigtig godt signal. Det understreger endnu engang blot, at vi har en rigtig god og professionel gruppe af spillere, der gerne vil gøre arbejdet færdigt sammen. Det skal alle have stor tak for. Nu kan vi i fællesskab fokusere på at jagte point i Superligaen, og vi glæder os til at komme tilbage siger Birger Jørgensen til klubbens hjemmeside.

Lyngby ligger før de sidste runder i dansk fodbolds bedste række på ottendepladsen. Klubben har hentet 31 point i 24 kampe.

Læs også:Rezan Corlus agent: Interesse fra Tyrkiet og Spanien

Læs også:Bedst og værst: AaB's offensiv satte trumf på i første halvleg

Læs også:Superligaens bedste: AC Horsens tager kvantespring