Video : Tipsbladet
Superliga

Lyngby ventede på stadion-afgørelse: Har kostet mange penge

Det har været en dyr omgang at holde gang i Lyngby Boldklub, mens man ventede på at finde ud af, om stadion kunne sendes i udbud.

Det er endelig blevet besluttet, at Lyngby Stadion kan sendes i udbud, men den lange ventetid har kostet Lyngby Boldklub mange penge. Det fortæller administrerende direktør Andreas Byder til Det Grønne Område.

Ankestyrelsen sagde forleden god for, at Lyngby-Taarbæk Kommune kan sælge det lokale stadion.

Læs også:Brøndby IF og Lyngby møder hinanden to gange

Meningen er, at der skal opføres 275 ungdomsboliger i forbindelse med stadion, hvorfra gevinsten kan gå til at opgradere tribunerne.

Det er gode nyheder for Lyngby Boldklub, men det er samtidig en nyhed, der har været længe undervejs, og det har kostet rent økonomisk. 

Læs også:Superliga-powerranking: Hvem har kræfterne til den vilde afslutning?

- Det har kostet mange penge at holde klubben kørende i den periode, hvor vi ikke vidste, om vi var købt eller solgt. Friends of Lyngby har vist uhørt velvilje i en lang periode, hvor vi reelt ikke vidste, om der ville komme et udbud eller ej - og dermed, om klubben har en fremtid på den lange bane, siger Andreas Byder til Det Grønne Område.

Det nye stadion skal ikke have plads til 10.000 tilskuere som det nuværende, men det vil til gengæld blive med overdækkede tribuner.

Læs også:Teskampe i coronapausen: Sådan gør Superliga-klubberne

Læs også:Brøndby-talent kan snart snøre støvlerne: Jeg savner fodbold så meget

Læs også:Lyngby skriver korte forlængelser med otte spillere - inklusiv Rezan Corlu