Video : Tipsbladet
Bundesliga

Zorniger roser Yussuf Poulsen: Husker stadig, den første video jeg så med ham

Alexander Zorniger var Yussuf Poulsens første træner i RB Leipzig, og han husker stadig den første video, han så med danskeren. Det sagde noget om Poulsens mentalitet.

Da Yussuf Poulsen kom til RB Leipzig, var han et ubeskrevet blad. Få i Tyskland havde hørt om den ranglede teenager fra Danmark, der var ved at skrive kontrakt med klubben fra den tredjebedste række, men i Leipzig sad en mand og var imponeret.

Alexander Zorniger var Poulsens første træner i Tyskland. Han kan stadig huske den første gang, han så video med den danske landsholdsspiller.

- I den første bid jeg så på video med Yussuf, sprintede han hele banens længde for at vinde bolden tilbage, efter han havde mistet det, og det gjorde han flere gange i hver kamp, siger Zorniger til bundesliga.com.

Læs også:Status på syv danskere i Bundesligaen: Det ligner et virkelig godt match

- Han presser altid sig selv over sin grænse og legemliggør dynamik, begær og en villighed til at lære. Når han ikke kan mere, så ved jeg, at han slet ikke har mere tilbage i tanken.

Yussuf Poulsen var mindst lige så glad for Alexander Zorniger som træner, som Zorniger var for ham som spiller. Da tyskeren blev præsenteret som ny træner i Brøndby, roste Poulsen ham til skyerne.

Læs også:Yussuf Poulsen lynede, da Leipzig skuffede hjemme mod Freiburg

- Han er en fantastisk træner. Mega kompetent. Han lægger liv og sjæl i det, han laver, sagde han til TV 2 Sport.

- Jeg har kun positive ting at sige. Jeg elskede ham. Og så er det én, man kan spørge til råds. Det er rigtigt godt for Brøndby, at de får ham.

Yussuf Poulsen spillede i alt 55 kampe og scorede 19 mål under Alexander Zorniger.

Læs også:Yussuf Poulsen efter uafgjort: Vi leverede en god præstation

Læs også:Eksperten ikke i tvivl: Det er nu for Thomas Delaney

Læs også:Johan Larsson: Zorniger var sgu aldrig rigtig tilfreds med noget