Bayern slår Frankfurt i målrigt opgør: Holder afstand til Dortmund

Vi lever i en tid, hvor det er vigtigt med afstand, og det sørger Bayern for i toppen af Bundesligaen.

Da Dortmund tidligere på lørdagen vandt med 2-0 på udebane over Wolfsburg satte det pres på Bayern München, da Delaney og Co. dermed kun var ét point efter sydtyskerne. Det pres håndterede München-klubben meget fint i deres opgør mod Frankfurt.

Med en sejr på 5-2 til Bayern er afstanden nu igen på fire point forud for tirsdagens store opgør mellem netop Dortmund og Bayern.

Bayern havde i store dele af opgøret kontrol over sagerne, og efter første halvleg var de regerende tyske mestre da også foran med 2-0 efter scoringer fra Leon Goretzka og Thomas Müller.

Efter pausen kom der gang i den fra start, da Robert Lewandowski straks fik gjort det til 2-0. Herefter fulgte to mål fra Martin Hinteregger efter 52 og 55 minutters spil efter to hjørnespark, som begge gange endte hos midterforsvareren.

Det var dog ikke noget, som rystede Bayern-spillerne synderligt, da Alphonso Davies gjorde det til 4-2, hvorefter Serge Gnabry fik bolden skrabet over stregen i en situation, hvor føromtalte Hinteregger havde en uheldig rolle - og muligvis lavede selvmål.

Den danske målmand Frederik Rønnow sad desuden på bænken hele kampen for Frankfurt.

Kampen mellem Dortmund og Bayern på tirsdag spilles klokken 18.30, og den sendes direkte på TV3 Sport.