Video : Tipsbladet
Generelle

Tidligere Esbjerg-træner har spændende muligheder på hånden

Den tidligere Esbjerg-træner Michael "Mex" Pedersen har nogle muligheder til sommer, hvor han stopper som U17-landstræner.

Han ligger ikke skjul på, at han meget, meget gerne havde taget en sommerslutrunde med, men sådan en får den danske U17-landstræner Michael "Mex" Pedersen ikke. På grund af coronaviruskrisen har UEFA aflyst somerens U17-EM.

Og dermed slutter "Mex" sine tre og et halvt år som landstræner uden kulminationen i form af en slutrunde, og det er noget, der ærgrer lidt, for det havde været et godt udstillingsvindue, nu han kigger sig om efter et nyt arbejde.

- Tingene er jo sat lidt i stå, men jeg har snakket med noget og har noget interessant. Jeg er lidt ærgerlig over, at jeg ikke kunne få en slutrunde med, for det havde været hovedet på sømmet. Det havde været en slags reklame for mig, og det havde været godt i forhold til et job i udlandet, siger Michael "Mex" Pedersen til tipsbladet.dk og forklarer:

Læs også:Uheld forfølger Nordsjælland-profil: Opereret og færdig for sæsonen

- At være U-landstræner giver ikke den største eksponering, og derfor er det tit slutrunderne, der giver opmærksomheden.

Den tidligere Esbjerg-træner, der i meget af sin trænerkarriere har arbejdet med udvikling af unge spillere, ved godt, at personer med stor kendskab til dansk fodbold også ved, hvad det er, han står for, og at han således ikke er glemt.

Derfor føler han sig også fortrøstningsfuld i forhold til at lande et nyt job på den anden side af sommeren.

Læs også:Intern konkurrence i Randers: Salgschefen hopper i søen

- Nu har jeg talt med nogle tidligt i forløbet, men det kunne da være sjovt at have lidt at vælge imellem. Der er dog en del interesse. Jeg vil gerne have noget, hvor jeg kan gøre det, jeg synes, jeg er bedst til, siger han.

Dermed indikerer Michael "Mex" Pedersen også, at han gerne vil arbejde med ungdom igen. Det er i hvert fald det, han var så god til, at han fik tre og et halvt år år som dansk U17-landstræner. 

Læs også:Optakt: Silkeborg IF - FC Nordsjælland

Læs også:FCN-chef: Målmandssituationen er helt åben

Læs også:Uhyggelige Midtjylland: Smadrer AaB i testkamp