Uhyggelige Midtjylland: Smadrer AaB i testkamp

FC Midtjylland viste store kvaliteter, da holdet fredag mødte AaB i en testkamp.

De har 12 point ned til FC København på andenpladsen i Superligaen, så meget skal gå galt, hvis Brian Priskes mandskab ikke skal vinde mesterskabet, og at dømme ud fra fredagens testkamp mod AaB, ligner FC Midtjylland et hold, der er klar til kamp.

FCM-holdet vandt fredag med 3-0 ude over AaB på mål af Sory Kaba, Ronnie Schwartz og Lasse Vibe.

FC Midtjylland havde godt med muligheder i løbet af kampen, ikke mindst i første halvleg, og det var således en meget fortjent sejr, som Brian Priske og holdet fik.

Med til historien hører dog også, at FC Midtjylland kom med det, der ligner startopstillingen mod Horsens næste weekend, mens AaB havde flere unge spillere i startopstillingen som Malthe Højholt, Thomas Christiansen og Jeppe Pedersen med fra start. AaB skiftede hele holdet til anden halvleg.

I startopstillingen var Jores Okore - AaB-stopperen er i søgelyset på grund af den mulige sag om matchfixing, som han selv afviser at have noget som helst med at gøre. Det var netop Okore, der blev snydt af Sory Kaba ved målet til 1-0, der blev sat ind kort før pausen.

2-0 målet blev stod farlige Ronnie Schwartz for kort efter pausen, da Jesper Hansen ved et langt udspark havde fundet Lasse Vibe. Vibe spillede Ronnie Schwartz fri til afslutning. Både Vibe og Schwartz var blevet indskiftet ved anden halvlegs start.

Netop Lasse Vibe var manden med målet til 3-0, da han headede et indlæg fra Dion Cools, der også fik hele anden halvleg, i nettet med 25 minutter igen af opgøret.

I en af dagens andre testkampe havde Randers FC besøg af Vendsyssel FF fra NordicBet Ligaen. Og det var hjemmeholdet, der var bedst. 2-0 stod der ved pausen til kronjyderne, men i anden halvleg kom Vendsyssel tilbage i opgøret og reducerede til 1-2 kort inde i anden halvleg. Det blev også kampens sidste scoring.

Emil Riis Jakobsen og Vito Hammershøy-Mistrati scorede for hjemmeholdet, mens Emmanuel Ogude kom på tavlen for Vendsyssel.