Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby vil forlænge med Slimane: Det er et skulderklap

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen har allerede været ude og love, at midtbanespiller Anis Ben Slimane har gjort sig fortjent til en ny aftale. Parterne er i dialog.

Han skiftede til Brøndby fra AB i sommer, skrev i oktober han under på en ny aftale med klubben fra den københavnske Vestegn. Og nu kan Anis Ben Slimane se frem til en ny aftale med Brøndby IF.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortalte tidligere i måneden til Ekstra Bladet, at den teknisk stærke midtbanespiller har gjort sig fortjent til det, efter han har sparket døren ind til førsteholdet og vist sig flot frem på midtbanen hos de blå-gule.

- Ja, det er lidt vildt. Selvfølgelig er det dejligt med noget anerkendelse fra en direktør, men det gør ikke nogen forskel for mig. Det er et skulderklap. I sidste ende handler det om fodbolden og at udvikle sig og præstere godt.

- Det er selvfølgelig dejligt med en kontraktforlængelse, for det viser, at jeg har gjort noget rigtigt. Det er ikke faldet på plads endnu, men det gør det, siger den 19-årige midtbanespiller til tipsbladet.dk.

Læs også:Optakt: Brøndby IF - SønderjyskE

Det nåede at blive til fire Superliga-kampe, inden coronavirussen satte sæsonen på pause, og i de fire kampe både scorede og assisterede Anis Ben Slimane. 

Han svævede på en eller anden måde på en lysserød sky, da sæsonen blev sat på pause. 

- Det var selvfølgelig ærgerligt og hårdt, for jeg var begyndt at spille, og da jeg scorede mit første mål, sluttede det hele en uge efter. På den anden side vidste jeg godt, at fodbolden nok skal komme tilbage, og der var nogle andre ting, der var vigtigere end fodbold. Så jeg fik holdt mig i gang, siger Anis Ben Slimane, der er sulten efter at komme i gang igen:

- Det må man sige. Man har jo aldrig vidst, hvornår man skulle starte. Det har altid været tanken for mig, om man kunne starte i morgen eller i den efterfølgende uge.

Læs også:Brøndby-boss: Vi er en af de mest attraktive klubber i Skandinavien

Noget kommer til at være anderledes, når Brøndby på tirsdag starter op igen med et opgør mod SønderyjskE. Det bliver for tomme tribuner. 

- Jeg er lige kommet op fra U19-fodbolden, hvor der ikke var mange fans, så jeg tror ikke, det har den store betydning for mig. Selvfølgelig ville jeg gerne have spillet foran alle vores fans, men når det ikke er muligt, er det ikke det største nederlag for mig, siger Anis Ben Slimane, der ikke har forberedt en god målfejring, skulle han komme på tavlen:

- Det er noget, jeg må hjem og tænke over.

Brøndby ligger før 25. runde i Superligaen på fjerdepladsen, to point efter AGF. Kampen mod SønderjyskE spilles i Brøndby på tirsdag klokken 19.00 - Anis Ben Slimane ventes at være i startopstillingen for Brøndby.

Læs også:To gode Brøndby-nyheder: Ingen smittede - spiller gør comeback efter et år

Læs også:Brøndby-talent kan snart snøre støvlerne: Jeg savner fodbold så meget

Læs også:Brøndby-komet er tæt på ny kontrakt