• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Brøndby-boss: Vi er en af de mest attraktive klubber i Skandinavien

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-klubbens fodbolddirektør mener, at man har gode muligheder for at tiltrække spændende spillere.

Af Kenneth Jensen

Selv om Superliga-klubben Brøndby IF brugte januar på at gøre truppen yngre og sælge nogle af de store profiler, har man stadig muligheden for at tiltrække og hente store navne. Det fortæller fodbolddirektør Carsten V. Jensen i et interview med Ekstra Bladet.

Brøndby IF vandt pokalturneringen for et par år siden, og selv om man ikke kan konkurrere med FC København på lønninger og transfers, har man andre ting, der gælder, når det handler om at tiltrække spillere.

Læs også:Frustreret Makienok: Havde ikke forventet, det skulle gå sådan her

- Vi står bestemt ikke bagest i køen, når der skal tiltrækkes spillere. Vi er en af de mest attraktive klubber i Skandinavien, fordi vi kan tilbyde international atmosfære, et interessant hold under opbygning, og så er det også en speciel oplevelse at spille i en klub som Brøndby, siger Carsten V. Jensen til Ekstra Bladet.

Han forventer dog ikke, at Brøndby går ud og bruger mange penge denne sommer, da det ikke passer med strategien. Det var blandt andet også derfor, at man i januar sagde farvel til løntunge spillere som Hany Mukhtar, Kamil Wilczek og Dominik Kaiser, og Brøndby arbejder fortsat på at forbedre økonomien i klubben.

Læs også:Lyngby stemte imod ekstra udskiftninger i Superligaen

De spillersalg har samtidig givet mulighed for, at Morten Frendrup og Anis Ben Slimane har kunnet vise sig frem på holdet, og begge var gode, inden forårssæsonen blev lagt på is på grund af coronavirussen.

Til sommer har Kasper Fisker og Michael Tørnes udløb i Brøndby, mens Samuel Mraz' lejeaftale også løber ud. Klubben får Rezan Corlu tilbage fra lejeopholdet i Lyngby.

Brøndby IF ligger nummer fire i dansk fodbolds bedste række, hvor holdet mangler to kampe i grundspillet og efterfølgende 10 kampe i mesterskabsspillet.

Læs også:Brøndbys sikkerhedschef: Meget bliver anderledes til vores kampe

Læs også:Mellberg: Aldrig relevant at tage Fremad Amager-træner med mig

Læs også:Troels Bech er usikker på fremtid i fodboldverden

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020