Video : Tipsbladet
Superliga

Reese erkender børnefejl: For dårligt af os

EfB's lejesvend fra FCM, Søren Reese, kan godt se, at det ikke så godt ud ved AC Horsens' 1-1-scoring i tirsdagens kamp.

Det så bizart ud, da en gruppe EfB-spillere pludselig stoppede med at spille, da det så ud til at bolden var ude over baglinjen. Det mente dommeren ikke, og derfor gik spillet videre, hvorefter AC Horsens scorede i kampen mellem de to mandskaber.

En af de Esbjerg-spillere var Søren Reese, og han kunne efterfølgende godt se, at det var en skidt beslutning. Det gør han klart i et interview med Eurosport 2 umiddelbart efter kampen, som endte 2-2.

Læs også:Bo Henriksen: Vi træner stort set ikke i Horsens

- Det går stærkt i situationen. Det er for dårligt af os at vi ikke spiller færdig. Det er en børnefejl. Selv hvis den havde været én meter ude, så skulle vi stadig spille situationen færdig, lyder det fra EfB-forsvareren.

Scoringen betød også at Esbjerg kom ind i en fase, hvor de kom lidt bagefter i et opgør, hvor de ellers havde lagt meget godt ud. Derfor ærgrede det også Reese, at man fik det mål imod sig.

Læs også:Troels Bech træt af ungdomsfejl i kampen mod AC Horsens

- Vi er stadig ved at finde vores fodfeste. Vi bliver skrøbelige, men vi får rettet på det i pausen. Momentum skifter i fodbold og det gøælder om at være i kontrol i sine dårlige perioder. Det kæmper vi med nu, siger Søren Reese, som dog peger på, at det ene point kunne blive det vigtigste i gruppen, men at det stadig handler om at få overhalet Hobro.

Næste opgave for EfB er desuden to opgør mod Hobro.

Læs også:Sen scoring sikrer Esbjerg point trods bizart mål

Læs også:Esbjerg prioriterer: Stemningsskabende fans bliver tilgodeset

Læs også:David Nielsen inden FCN-brag: Vi skal spille op til vores bedste