Video : Tipsbladet
Spil

Spilforslag til Premier League: City blæser Burnley omkuld

Premier League er tilbage - det samme er Spilforslag til Premier League.

Mandag klokken 21.00
Manchester City – Burnley
1 (Asian – 2,5)
2,07 @Unibet

Manchester City levnede ikke Arsenal nogen chancer i genåbningen af Premier League onsdag aften, da det blev til en knusende sikker 3-0-sejr, der både polstrer Citys position som nummer to i tabellen og på samme tid udskyder Liverpools mesterskabsfest.

Nu gælder det Burnley, der kan se frem til et stormvejr i deres første kamp i over 14 uger. City-offensiven virker velsmurt, og det er ikke svært at forestille sig, at der her bliver tale om en ny sikker City-sejr.

----------------------------------------------
Afviklede spilforslag:

Søndag klokken 20.00
Everton – Liverpool
under 2,5 mål
2,20 @bet365

Lokalopgøret med så stor betydning for byen. Men i denne tilskuerløse tid, vil tændingen formentlig ikke være i nærheden af tidligere tiders brag mellem de to Liverpool-hold.

Premier Leagues tophold har et ualmindeligt godt tag på de blåblusede og har ikke tabt de seneste 18 ligamøder. Men vi tager spillet her i en anden retning, for når de to hold mødes, er der traditionelt flest scoringer på Liverpools hjemmebane. For i de seneste fem opgør på Goodison Park har det været sås som så med målfesterne.
0-0, 0-0, 0-1, 1-1, 0-0.

Sådan ser resultaterne altså ud – tre scoringer i alt i 450 minutters kamp.

Læg dertil, at begge hold i princippet kan være fint tilfredse med det ene point, man starter med. Liverpool er så godt som mestre, og Everton er hverken i nærheden af nedrykning eller europæiske pladser. Odds 2,20 ser mere end lokkende ud.