Video : Tipsbladet
Superliga

Nye aftaler til højre og venstre: Randers forlænger med endnu en spiller

Randers FC har annonceret dagens tredje forlængelse. Denne gang Simon Graves Jensen.

Sportsdirektør Søren Pedersen må efterhånden have skrivekrampe i sin ene hånd. Han har i hvert fald skriblet løs på kontraktforlængelser på det seneste. Nu har Randers FC præsenteret dagens tredje af slagsen.

Denne gang er det Simon Graves Jensen, der har fået en ny aftale. Den løber til sommeren 2024, og det glæder den unge forsvarsspiller, at han nu har fremtiden på plads.

- Det er en dejlig følelse at have forlænget samarbejdet med Randers FC. Nu har jeg styr på fremtiden. Jeg er utrolig glad for at være i Randers, og jeg ser frem til at skulle være her de næste mange år. Jeg har det godt i både byen og klubben, fortæller Simon Graves Jensen.

Læs også:Festen fortsætter i Randers: Midtbanespiller forlænger

Søren Pedersen er også glad for, at Randers har skrevet en ny aftale med en af klubbens egenudviklede spillere.

- I de kampe Graves har fået chancen, har han bevist, at han har et kæmpe potentiale. Vi tror på, at vi kan udvikle ham til ikke kun at blive en god Superligaspiller, men også én som kan begå sig internationalt. Så vi har rigtig store forventninger til Graves, siger han.

- Nu skal Graves have opbygget en fysisk form, så han ikke løber ind i de skader, som han har gjort hidtil. Og så skal han selvfølgelig blive ved med at spille på den rolige måde, som han gør.

Læs også:Randers forlænger med kaptajnen

- Han er rigtig dygtig på bolden og har et godt overblik, hvor han ser opspilsmuligheder, som andre måske ikke ser. I takt med at han spiller flere og flere kampe, får han mere rutine, og så kan han blive rigtig god – ikke bare for os, men også for større klubber i fremtiden.

De to øvrige Randers-spillere, der i dag har forlænget kontrakten, er anfører Erik Marxen og midtbanespilleren Frederik Lauenborg.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Kan FC København åbne mesterskabskampen?

Læs også:Tidligere Randers-angriber fravalgt i svensk klub: Jeg aner ikke hvorfor

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud