Video : Tipsbladet
Superliga

Solbakken om Mudrazija-forlængelse: Et signal fra begge parter

Ståle Solbakken krydser fingre for bedre tider for uheldige Robert Mudrazija.

Robert Mudrazija har været skadet i det meste af de 18 måneder, han har tilbragt i FC København, og dermed har løverne ikke fået ret megen værdi for det tocifrede millionbeløb, de betalte for kroaten i januar 2018.

Det kan de nå endnu, og det satser københavnerne stærkt på.

I sidste uge oplyste FC København, at man havde forlænget kontrakten med Robert Mudrazija med et enkelt år, således parterne har papir på hinanden frem til udgangen af 2024. Dermed kan kroaten på mange måder "starte forfra" i FCK.

Læs også:Tidligere FCK-spiller kritiserer Johan Lange: Jeg bryder mig ikke om ham

- Det sender et signal fra begge parter om, at vi tror på et brugtbart samarbejde, og så må vi se, om det også går sådan. Det håber vi, siger FCK-manager Ståle Solbakken til tipsbladet.dk.

Robert Mudrazija har spillet 82 minutter i Superligaen i det halvandet år, han har været i FC København, så det er ikke meget, det danske fodboldpublikum har set til ham.

Der er imidlertid nok at glæde sig til, fastslår Ståle Solbakken, der samtidig påpeger, at kroaten også har mangler i sit spil.

Læs også:FCK-spiller med ild i øjnene: Jeg skal nok vise, at jeg er pengene værd

- Han er en meget offensiv og fremadrettet midtbanespiller. Han har skarpe aflevering frem i banen og et godt skud med både højre og venstre. Han har stadig meget at lære i forhold til det taktiske og disciplinen, og han kan også forbedre sin fysik meget, men han er en spændende spiller, lyder det fra Solbakken.

Robert Mudrazija har meldt sig klar til at spille i søndagens topopgør mod FC Midtjylland. 

Læs også:Optakt: FC København - FC Midtjylland

Læs også:FCK-profil: FC Midtjylland er gode, men vi skal være bedre

Læs også:FC Midtjylland-bét: Tim Sparv er blevet skadet