1. division

Vejle-træner efter skuffelse: Spillerne er mærkede

Vejle mistede terræn i toppen af 1.division, da de tabte på 1-2 på udebane til HB Køge. forklaringen på nederlaget kan findes i det tætte kampprogram, mener Vejle-træner Constantin Galca.

Vejle ligner et hold, der stryger direkte mod landets bedste række, men tirsdag aften snublede mandskabet ekstremt tæt på målstregen, da holdet tabte 1-2 til HB Køge.

Vejle var dog foran med et enkelt mål ved pause, men føringen blev sat over styr, da HB Køge udlignede efter 67 minutter, inden mandskabet fra Sjælland gjorde det af med jyderne godt og vel 10 minutter før tid.

Igennem sæsonen har Vejle ellers været ekstremt dygtige efter holdet har været foran, og ifølge Vejle-træner Constantin Galca, så er det heller ikke nødvendigvis holdet man kan klandre for gårsdagens nederlag - det er det tætte kampprogram, som i går gjorde udfaldet:

- De første 60-70 minutter kontrollerede vi kampen, men spillerne er mærkede af, at vi spillede vores fjerde kamp på 10 dage, siger Galca til Vejle Amts Folkeblad og tilføjer, at han gerne ville have skiftet ud blandt de offensive spillere på holdet, men på grund af skader, kunne Vejle-træneren ikke.

Vejle topper stadig 1.division efter 28 kamp, hvor mandskabet har 58 point. Nærmeste forfølger er Viborg, der efter 28 kampe har 51 point.