Video : Tipsbladet
Superliga

FCN-profil om Kamaldeen Sulemana: Neymar er han ikke helt

Kamaldeen Sulemana er blevet sammenlignet med selveste Neymar, men holdkammeraten i FC Nordsjælland Mikkel Rygaard slår koldt vand i blodet.

- Vi taler om potentiale på højde med Neymar, og måske endda mere end det, fordi han er endnu hurtigere.

Sådan udtalte FC Nordsjælland-træner Flemming Pedersen i slutningen af maj om Farum-klubbens ghanesiske stortalent Kamaldeen Sulemana, der har fået et lille gennembrud i denne sæson, og den udtalelse har naturligvis vakt en del opsigt. 

Læs også:Mraz smittet med coronavirus: Har ingen idé om hvordan

Det er et stort pres at lægge på skuldrene af den unge mand, og siden udtalelsen fra Flemming Pedersen er 18-årige Kamaldeen Sulemana blot startet inde en enkelt gang i Superligaen. 

Hvis man spørger holdkammeraten Mikkel Rygaard, er Kamaldeen stadig et stykke fra den brasilianske superstjerne.

Læs også:DBU giver nye licenser til danske klubber

- Det er lidt spændende, hvad Kamal kan bringe, for han har nogle vanvittige kvaliteter, men man kan også se, at han har noget vej endnu, siger Mikkel Rygaard og tilføjer om Neymar-sammenligningen:

- Flemming er en romatiker, og han studerer og analyserer alt hele tiden, men Neymar det synes jeg lige er voldsomt nok. 

Du kan se hele indslaget med Mikkel Rygaard i videoen i toppen af artiklen. Her sætter FCN-spilleren sin personlige top tre over holdkammeraterne i Farum-klubben. 

Læs også:Efter skuffende lejeophold: Angriber vender tilbage til FC Midtjylland

Læs også:Optakt: FC Nordsjælland - FC Midtjylland

Læs også:Superliga powerranking: FCM brøler af de tandløse løver, BIF dufter metal