Video : Tipsbladet
Superliga

Godt nyt for pokalvinderne: Må lukke 1500 ind mod OB

SønderjyskE har fået tilladelse til at lukke 1500 tilskuere ind til den vigtige bundkamp mod OB lørdag.

Lørdag spiller SønderjyskE en potentielt afgørende kamp mod OB, og her vil der være fem gange så mange tilskuere på tribunen som i de seneste runder. Der Nordschleswiger skriver, at pokalvinderne har fået lov til at lukke 1500 ind.

Hidtil har der kun kunnet være omkring 300 tilskuere, når spillere, trænere, pressefolk og sikkerhedspersonale blev trukket fra. SønderjyskE havde håbet, at det nye tal ville hæves til 2500, men har altså "kun" fået lov til 1500.

Læs også:Esbjerg bliver ikke klar: 500 tilskuere mod AC Horsens

- Vi har sent torsdag fået tilladelse til at lukke 1500 tilskuere ind på Sydbank Park. Det er et nettotal. Der er også spillere, pressefolk, tv-folk og den slags, som skal tælles med, siger marketingchef Kell Haugaard til Der Nordschleswiger.

SønderjyskE kan sikre sig overlevelse i den kommende runde. Hvis holdet får flere point mod OB, end Lyngby BK får mod Silkeborg IF, kan Lyngby ikke længere hente SønderjyskE.

Læs også:Få hundrede på stadion: AaB må vente med at udvide for flere tilskuere

Det er samtidig sønderjydernes første kamp siden onsdagens pokaltriumf. 

Ikke alle har dog været så heldige som SønderjyskE. I Esbjerg og Aalborg må de fortsat nøjes med at et par hundrede tilskuere i den kommende runde, fordi tilladelsen til at udvide ikke kom tidsnok.

Læs også:Kees Luijckx revser Riddersholm: Bare ikke en ærlig mand

Læs også:SønderjyskE-boss jagter Superliga-overlevelse: Ellers er vi på skideren