Video : Tipsbladet
Superliga

Sønderjysk scoring irriterer OB-træner: Noget, der skal kigges på

Jakob Michelsen ærgrer sig over, at OB for anden gang i træk indkasserede i forbindelse med et langt indkast.

OB sikrede sig lørdag førstepladsen i deres pulje, men for anden kamp i træk indkasserede de det første mål, og det gjorde de på et langt indkast. Overfor Fyens Stiftstidende understreger cheftræner Jakob Michelsen, at det er noget, der skal kigges på.

I lørdagens kamp mod SønderjyskE var det et langt indkast, som sønderjydernes Alexander Bah i sidste ende fik prikket over stregen, og i kampen mod Lyngby Boldklub forinden kom OB også bagud, da der blev scoret efter et langt indkast.

Læs også:SønderjyskE sikrede overlevelse: Skal snakke med dem, der har udløb nu

OB har ellers været gode til at forsvare standardsituationer, men det skal der kigges på, mener cheftræner Jakob Michelsen.

- Ja, det er klart noget, der skal kigges på. Det irriterer mig også, at vi kommer bagud, for det var unødvendigt. Jeg synes ellers, vi har forsvaret os godt på standardsituationer.

Læs også:Student, pokalsejr og første Superliga-start: Det har været en vild tid

- Mod Lyngby var det på et afrettet skud efter nogle tilfældigheder, og det er svært at gardere sig imod. Mod SønderjyskE skal vi forsvare os bedre på det lange indkast, siger Jakob Michelsen til Fyens Stiftstidende.

OB skal i næste spillerunde møde Silkeborg IF. 

Læs også:Lyngby-spiller: Har vist, at vi kan være gode i playoff-kampe

Læs også:Ung AaB’er med kontraktudløb: Intet er afgjort endnu

Læs også:SønderjyskE-målscorer: Mærkelig kamp