Video : Tipsbladet
Superliga

Irriteret Niels Frederiksen vil have Brøndby på sporet igen mod FCN

Brøndby-træner Niels Frederiksen vil have nederlaget i Aalborg revancheret mod FC Nordsjælland torsdag aften.

Forud for Brøndbys nederlag i deres seneste kamp mod AaB var bare en undtagelse i god periode med fine resultater. Det mener Brøndby-cheftræner Niels Frederiksen, og det vil han bevise i aftenens kamp mod FC Nordsjælland.

Det fortæller han i et interview på Brøndbys offielle hjemmeside.

- Jeg har selvfølgelig været meget irriteret over, at vores niveau faldt, som det gjorde mod AaB. Før AaB-kampen havde vi en god, opadgående kurve, og vores hjemmekamp mod FCK var fin, ligesom vores kamp oppe i Farum var glimrende, siger han og fortsætter:

Læs også:Optakt: Brøndby IF - FC Nordsjælland

- Så leverer vi en rigtig dårlig præstation i Aalborg, så vi skal ud i aften og vise, at det var en enlig svale. Den præstation skal vi ganske enkelt have revancheret, lyder det fra Niels Frederiksen.

Når modstanderen hedder FC Nordsjælland, så understreger Brøndby-træneren, at det er et hold, hvor hastighed bliver en meget afgørende faktor for, hvordan de skal kunne tage sejren.

- Mod FC Nordsjælland er energi og fart vigtig - både for at dæmme op for dem, men lige så meget for at true dem. Jeg har en forventning om, at vi i kampen i aften vil se, at vi er mere dominerende, men det vil være afgørende for os, at vi kan true FC Nordsjælland i omstillingerne, fordi de angriber med så mange af deres spillere. Og der er energi og fart i vores hold vigtigt, siger Frederiksen.

Læs også:Lebogang Phiri overvejer fremtiden: Disse klubber har budt på mig

Brøndby må undvære både Simon Hedlund og Samuel Mraz mod Farum-klubben som følge af deres positive Covid-19-test.

Kampen mellem Brøndby og FC Nordsjælland spilles torsdag aften klokken 18, og den sendes direkte på Canal 9.

Læs også:Stor Brøndby-bét: Hedlund og Mraz må ikke spille i denne uge

Læs også:Jesper Lindstrøm: Derfor er vi altid gode mod FC Nordsjælland

Læs også:Karantæner - hvem er ude?