Video : Tipsbladet
Superliga

Cajuste kender sine mangler: Skal stadig udvikle den fysiske del

FC Midtjyllands Jens-Lys Cajuste nyder spillestilen i klubben.

Der er god mulighed for, at Jens Lys Cajuste kommer til at få en rolle i aftenens opgør mellem FC Midtjylland og FC København, hvor førstnævnte kan sikre sig det danske mesterskab med et enkelt point.

Med Frank Onyeka ude med karantæne efter sit røde kort mod FC Nordsjælland kan meget af det ansvar, som nigerianeren har normalt blive lagt over på den svenske midtbanespillers skuldre.

I løbet af denne sæson har han da også spillet sig mere og mere ind efter at være startet som reserve og en periode som højre wingback, så er han nu en del af Brian Priskes idealopstilling - og Cajuste selv er meget tryg med den måde, som man spiller på i klubben.

Læs også:FC Midtjylland før guldbrag: Alt kan gå op i en højere enhed

Det fortæller han i et interview i FCM's kampprogram.

- Stilen i FC Midtjylland passer mig fint, selvom jeg i starten manglede både styrke og power, og jeg skal fortsat udvikle den fysiske del, lyder det fra 20-årige Jens Lys Cajuste.

Når svenskeren selv peger på de dele, som han skal forbedre sig på, så er sportschef Svend Graversen i stedet optaget af de dele af spillet, som Cajuste har sine styrker i.

Læs også:FCM-fans bliver væk fra guldbrag: Vil ikke stjæle fokus

- Vi fokuserer på det, han er rigtig god til. Han kan dække et meget stort område, og han kan sætte i fart med bolden. Han kan vende og tage 30-40 meter, som han gjorde i Nordsjælland og til sidst fik et frispark, fortæller Graversen.

Kampen mellem FC Midtjylland og FC København spilles torsdag aften klokken 20, og den sendes direkte på TV3+.

Læs også:Fakta: FC Midtjylland har fået overtaget mod FCK

Læs også:Kenneth Andersen kan blive dansk mester: Jeg føler, jeg har en aktie

Læs også:Ståle Solbakken: Vi vinder guld næste år