Video : Tipsbladet
Superliga

Johnny Thomsen tror det er slut efter skade mod OB

Det ser ud til, at Johnny Thomsen har spillet sin sidste Superliga-kamp for Randers.

22 minutter blev det til for Randers-backen Johnny Thomsen i lørdagens playoff kamp mod OB. Der måtte han bukke under for en skade, som han fik tidligere i kampen og lod sig udskifte i noget, som nok kan blive hans sidste kamp for klubben, da han har kontraktudløb efter sæsonen.

Det fortæller han i et interview med TV3 Sport.

Læs også:Bedst og værst: Randers-spiller skadet efter 22 min og kåret til kampens bedste

- Alting har en ende, og det har det her naturligvis også. Jeg er nok blevet for gammel til at lave skudfinter, men der er kommet en forstrækning i baglåret, da jeg prøvede at lave noget eksklusivt. Det var selvfølgeligt ærgerligt, men skønt at drengene kunne få vendt det i anden halvleg, siger han og fortsætter:

- Lige da det sker, kan jeg godt mærke, at det nok er slut. Jeg forsøger at give det chancen i 10 minutter efterfølgende, men man kan jo mærke, at det ikke går. Det er heller ikke i holdets tjeneste at spille på 80 procent. Det er slut med de dage, hvor jeg kunne det, lyder det fra Thomsen.

Læs også:Randers tager første stik i jagten på europæisk fodbold

Han fortæller endvidere, at han regner med, at der ikke bliver til mere spilletid for ham i denne sæson.

- Nu skal jeg ned og scannes, og så må vi se, hvordan det ser ud. Men det er da klart, at det er ens tanke, at det er slut. Men omvendt så må vi lige se, hvad der kan gøres ved det, fortæller Johnny Thomsen.

Returkampen er på søndag i næste uge, hvor Randers skal forsøge at sikre sig adgang til to opgør mod AC Horsens. Bliver det til samlet sejr dér, skal de møde nummer tre fra mesterskabsspillet om en billet til Europa League-kvalifikationen.

Læs også:Vito Mistrati efter sejren over OB: De ville ikke det store

Læs også:OB-spiller om hektisk situation: Det er bare sindssyg dårlig kommunikation

Læs også:Randers-profil: Hvad fanden skulle jeg med en mentaltræner?