Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: AGF har forhørt sig på Liverpool-keeper

Den tidligere AGF-lejesvend Kamil Grabara kan igen blive interessant for AGF: Klubben har spurgt på Liverpool-spilleren igen.

De har haft visse kvaler på målmandsposten i denne sæson, AGF, og det er meget muligt, at man ser på at hente forstærkning til positionen i løbet af sommervinduet.

William Eskelinen er førstevalget i målet hos aarhusianerne, men svenskeren har været svingende, og det har ifølge Esktra Bladet fået AGF til at kigge sig om efter andre muligheder på posten.

Ekstra Bladet erfarer, at klubben fra Aarhus har forhørt sig på Liverpool-målmand Kamil Grabara, der allerede har en fortid i AGF.

Læs også:FCK vil have tilskuere til europæisk brag: Tager fat i UEFA

Polakken var en glimrende sidste skanse, da han i foråret 2019 var udlejet til AGF.

Siden har han dog haft det lidt sværere. Han gjorde det godt nok fint under lejeopholdet i Huddersfield i efteråret, men en skade fik klubben til at hente Jonas Lössl retur, og danskeren blev også foretrukket i målet efter coronapausen, hvor Grabara var klar igen. Så Grabara er tilbage i Liverpool, men hvor meget længere?

Ifølge Ekstra Bladet har AGF ikke endegyldigt besluttet sig for, om man skal have en ny keeper. Polakken er dog lidt en ønskemålmand for aarhusianerne.

Læs også:David Nielsen: Jeg ved ikke, hvad jeg har gjort ved AGF

Den 21-årige polak har to år igen af sin aftale med Liverpool.

William Eskelinen blev købt af AGF i sommer GIF Sundsvall - svenskeren har fortsat fire år igen af aftalen med Superligaens nummer tre.

Læs også:FC København-anfører erkender: Vi er i krise

Læs også:Se målene: Casper Højer med klassemål i sikker AGF-sejr

Læs også:Tidligere holdkammerater jagter topscorertitlen