Video : Tipsbladet
Premier League

Dansker står for defensiven i Brentford: Præget af min tid i FCK

Brian Riemer står for forsvaret i Brentford, og han er præget af det, han i sin tid lærte i FC København under blandt andre Ståle Solbakken.

Brentford har gang i en fænomenal sæson i Championship, hvor de aktuelt er nummer tre, og en del af den ære skal tilskrives en markant forbedret defensiv. Og den defensiv er til en vis grad inspireret af danske FC København.

Det afslører Brian Riemer, assistent i Brentford, over for Ekstra Bladet.

Læs også:Thomas Frank: Vi har leveret en fremragende sæson

Forud for den igangværende sæson fik Brian Riemer et stort ansvar i forbindelse med forsvaret i Brentford, og det har hidtil været en succes. Mens Brentford indkasserede 59 mål ind i sidste sæson, har de hidtil kun indkasseret 35 mål på 43 kampe i denne sæson. I sit arbejde med forsvaret har den danske assistent især udnyttet ting, han har lært i sine ti år i FC København.

Læs også:Dagens Double: Brentford banker videre

- Jeg var længe i FCK, så jeg er selvfølgelig præget af de ting, der er foregået der. Den defensive del af spillet er noget, jeg er meget optaget af, siger Brian Riemer til Ekstra Bladet og tilføjer, at han lærte mange ting af Ståle Solbakken.

Med en forbedret defensiv er Brentford kravlet op i tabellen, hvor de aktuelt er nummer tre med tre runder igen. De er dermed i spil til en oprykning til Premier League, som de kan sikre, hvis de kan ende i top to. Ender de i stedet mellem nummer tre og nummer seks skal de deltage i et slutspil, hvor vinderen rykker op.

Læs også:Tophold giver Thomas Frank og Brentford en lille gave

Læs også:Medie: Brentford tæt på scoop - nærmer sig dansk Leipzig-talent

Læs også:FC Midtjylland-boss med transferløfte: Det skal hæve overliggeren