Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Brøndby IF er en varm bejler til Malmö-angriber

Brøndby IF viser stor interesse for den talentfulde Malmö FF-angriber Tim Prica.

Rade Prica scorede mål på samlebånd i Superligaen for AaB. Mere end 10 år senere er turen måske kommet til hans søn.

Den svenske avis Aftonbladet skriver, at flere Superliga-klubber viser interesse for 18-årige Tim Prica, der til dagligt tørner ud for Malmö FF, og den varmeste bejler er angiveligt Brøndby IF.

De blå-gule har fået en ledig plads i angrebet, efter at Samuel Mraz er vendt tilbage til Empoli, så det giver god mening, at fodbolddirektør Carsten V. Jensen kigger efter en angriber, og Tim Prica passer også ind i strategien med sine blot 18 år.

Men derfor kan Tim Pricas vej til Brøndby IF godt være lang, selv om turen fra Malmø til den københanvske Vestegn er hurtigt tilbagelagt. 

Læs også:Rade Prica om sin søn: Han bliver bedre, end jeg nogensinde var

Det har tidligere været fremme, at også Rosenborg BK viser interesse for Tim Prica, og det er selvsagt en vanskelig konkurrent for Brøndby IF. Desuden er farmand Rade Prica tæt forbundet med Rosenborg qua sin fortid i klubben.

Historien melder ikke noget om, at Brøndby IF allerede skal have budt på den unge angriber, så foreløbig er der altså blot tale om sværmeri. 

I fryseboksen under Jon Dahl Tomasson
Aftonbladet skriver videre, at Tim Prica lige nu er i fryseboksen i Malmö FF, der som bekendt er under ledelse af Jon Dahl Tomasson.

Den svenske storklub ser et stort potentiale i teenageren, men Tim Prica tøver med at forlænge sin kontrakt, der udløber ved årsskiftet, og det er ifølge avisen grunden til, at han slet ikke har været i truppen for Malmö FF i de seneste fem kampe. Han startede inde de første to ligakampe i denne sæson.

Læs også:Rosenborg om Prica: Alle topklubber i Skandinavien følger ham

Malmö FF's sportschef Daniel Andersson vil ikke bekræfte, at Tim Prica ikke spiller på grund af sin kontraktsituation, men han afviser det heller ikke ligefrem.

- Jon vælger det hold, der kan vinde kampene, og så er det klart, at når han træffer sine valg, tager han også hensyn til, hvad der er bedst for klubben på både kort og lang sigt, siger Andersson til avisen.

Tim Prica kan både spille som central angriber og på begge kanter. Han står foreløbig noteret for syv kampe for Malmö FF's bedste mandskab. 

Læs også:Avis: Stortalent vil ikke forlænge med Jon Dahl og co.

Læs også:Sådan stemte trænerne til Forårets Profil

Læs også:Avis: Brøndby jagter svensk angriber

Læs også:Tidligere AaB-bombers søn jagter gennembrud: Mål er i vores DNA

Læs også:Medie: FCM i dialog med Celta Vigo - søger præstationsbetinget aftale