Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-træner trods profilafgange: Vi skal nok stille et slagkraftigt hold

To spiller- og én trænerprofil er allerede væk. Måske venter flere afgange. David Nielsen forsikrer dog om, at AGF nok skal sætte et ordentligt hold sammen til næste sæson.

Mustafa Amini og Jakob Ankersen forlader AGF. Det samme gør assistenttræner Rubén Sellés. Samtidig er Casper Højer og Mustapha Bundu varme salgsemner. Alligevel skal AGF nok være konkurrencedygtige i næste sæson, siger cheftræneren til Politiken.

AGF skal både forsvare de første bronzemedaljer i 23 år og samtidig spille kvalifikation til Europa League. Sidstnævnte begynder om under fire uger, og træningen om under to.

Læs også:Casper Højer om pludselig operation: Jeg havde en vanvittig smerte

- Vi skal nok få stillet et slagkraftigt hold på banen i næste sæson, siger David Nielsen til Politiken.

- Afgange er en naturlig del af fodbold, sådan er det bare, men vi er en stor klub, vi har bygget på, og vi har gjort meget godt. Jeg kan ikke garantere, at vi bliver nummer tre igen næste år, men vi kommer til at arbejde røven ud af bukserne for det, og der er ikke noget i det her hold, der skaber bekymring for, at vi ikke også bliver slagkraftige næste sæson.

Læs også:AGF-profil hasteopereret: Tog direkte fra sygehuset til afslutningsfest

AGF har allerede hentet serberen Milan Jevtovic fra Røde Stjerne Beograd og Søren Tengstedt fra AaB. Derudover vender Magnus Kaastrup tilbage fra sin udleje til Borussia Dortmunds reservehold.

Foruden de nævnte spillere er Kevin Diks' fremtid et åbent spørgsmål. Hans lejeaftale med AGF udløber i dag, men han fik ikke afskedsblomster, da AGF mødte OB onsdag aften. Klubben har desuden en købsoption på backen, som i maj bekræftede, at der var en dialog om fremtiden.

Han og AGF har godt to uger til at få den på plads, hvis han skal blive og have hele opstarten med. Holdet tager hul på træningen forud for den nye sæson den 13. august.

Læs også:Målhelt: Europa med AGF er bare meget større end med Lyngby

Læs også:AGF-direktør om succesen: PC skal virkelig få bappet transferpriserne op

Læs også:AGF-chef om Ankersen-afsked: Thorsteinsson er en større pointspiller