Video : Tipsbladet
Superliga

Bundu fra AGF til Anderlecht: Det perfekte skridt for mig

Mustapha Bundu ser frem til at trække i Anderlecht-trøjen.

Hverken AGF eller Anderlecht har endnu bekræftet transferen, men der er næppe nogen tvivl om, at Mustapha Bundu bliver solgt til den belgiske storklub. Torsdag ankom offensivspilleren til Bruxelles for at gennemgå det obligatoriske lægetjek og underskrive en kontrakt.

Mustapha Bundu spillede især et flot efterår for AGF, og det har ligget i kortene, at han skulle sælges denne sommer. Det bliver han snart og altså ganske tidligt i transfervinduet.

Læs også:Esbjerg-boss jubler over Ankersen: Han havde bejlere fra højere hylder

Bundu glæder sig til at trække Anderlecht-trøjen over hovedet.

- Anderlecht er det perfekte skridt for mig. Jeg havde også tilbud fra andre klubber, men dette skifte er det bedste for min udvikling. Her kan jeg udvikle mig i mit eget tempo, siger Mustapha Bundu til Het Laatste Nieuws.

Læs også:Målkonger: Kamil Wilczek skal fange Dame N'Doye

Avisen skriver, at Anderlecht og AGF er nået til enighed om en pris på tre millioner euro - cirka 22,5 millioner kroner. Derudover kan der falde en række bonusser af til den århusianske Superliga-klub.

Anderlecht havde en skuffende sæson i fjor og sluttede på en ottendeplads. Med til historien hører, at ligaen ikke blev spillet til ende på grund af coronakrisen. 

Læs også:Ankersen er gået fra bronzemedalje til NordicBet Liga: EfB er min klub

Læs også:Tidligere AaB-træner rykker til spansk fjerdedivisionsklub

Læs også:Her er de 22 bedste citater fra den forgangne Superliga-sæson