Video : Tipsbladet
Superliga

Fanklub-formand: Wilczek kan starte med at lave hattrick mod Brøndby

Fans af Brøndby IF er rasende over Kamil Wilczeks skifte til FC København, og også i FCK er der fans, der er skeptiske i forhold til klubbens nye angriber.

Hverken i fangrupperingerne bag FC København og Brøndby IF er der jubel over Kamil Wilczeks skifte til FCK, men i FCK har polakken trods alt en mulighed for at overbevise fansene. Og det håber FC København Fan Club-formand Lars Thor Jensen til TV 2 Sport, at angriberen gør.

Mens nogle FCK-fans er okay med, at den polske skarpretter skal lave mål for FCK fremover, har andre det sværere med den tidligere Brøndby-spillers skifte til Løverne. Det er der flere årsager til.

Læs også:Bundu fra AGF til Anderlecht: Det perfekte skridt for mig

Men det meste kan ryge i glemmebogen, hvis Kamil Wilczek bliver en succes på banen, mener fanformanden.

 - Den korteste vej til en fodboldfans hjerte er jo nok sejre, mål og indstilling, så han kan jo passende starte med at score hattrick mod Brøndby, siger Lars Thor Jensen til TV 2 Sport.

Læs også:Navnet kradset væk: Wilczek fjernet fra landsholdsvæggen i Brøndby

Ifølge Lars Thor Jensen har angriberen meget at bevise, da han har tidligere har talt meget om at have Brøndb i hjertet.

Den polske angriber, 32 år, er skiftet til FC København på en treårig aftale, og han kan hurtigt vinde FC København-tilskuernes hjerter, for angriberen og FCK møder allerede i runde to af næste sæsosn 3F Superliga ærkerivalerne fra Brøndby. Opgøret spilles i Telia Parken.

Kamil Wilczek lavede 71 Superliga-mål i 124 kampe for Brøndby IF. 

Læs også:FCK-målmand lavede også det forbudte skifte: Der var en del had

Læs også:Medie: Bo Henriksen vil have 22 millioner for Horsens-juvel

Læs også:Solbakken før norsk EL-duel: Sker nok ikke igen foreløbigt