Video : Tipsbladet
Landshold

Kasper Hjulmand skifter Andreas Skov Olsen ud med U21-kantspiller

Jacob Bruun Larsen erstatter Andreas Skov Olsen i Danmarks landsholdstrup.

Andreas Skov Olsen var den helt store kanin i Kasper Hjulmands hat, da han i mandags udtog sin første landsholdstrup, men nu indgår den tidligere FC Nordjsælland-bomber alligevel ikke i landsholdstruppen.

Han er således kommet senere i gang med træningen end forventet i Bologna, og derfor erstattes han nu af Jacob Bruun Larsen, der i første omgang var udtaget til U21-landsholdet. Det meddeler DBU på sin hjemmeside.

Læs også:FCN-slovak udtaget til U21-landsholdet

I stedet skal Andreas Skov Olsen nu spille på U21-landsholdet. 

- Som omtalt på pressemødet er der i disse uger mange uforudsete elementer i spil, hvor mange spillere knapt er gået i gang med optræning til ny sæson. Vi glæder os til at se Jacob, der er langt i sin sæsonforberedelse og er klar til at vise, hvad han kan på Herrelandsholdet. Andreas kommer hjem til U21-landsholdet, som han kender rigtigt godt og hvor han kan komme i gang progressivt og i et kendt miljø, siger Kasper Hjulmand til DBU's hjemmeside.

Andreas Skov Olsen har spillet kampe for det danske A-landshold, men Jacob Bruun Larsen har spillet en kamp.

Danmark skal spille mod Belgien og England i Nations League i den kommende landskampsperiode. De kampe spilles henholdsvis 5. og 8. september. 

Læs også:Carsten V. Jensen: Ser os fortsat som en top tre-klub i Superligaen

Læs også:Coronahjælp: Så mange millioner har Brøndby fået fra staten

Læs også:Kasper Hjulmand fravalgte Brøndby IF og belgiere