Video : Tipsbladet
1. division

Mensah skriver kontrakt med Viborg frem til 2022

Jeff Mensah er kommet på en ny kontrakt i Viborg, og det glæder både ham selv og sportschef Jesper Fredberg.

Siden sommeren 2018 kom Jeff Mensah hjem til Viborg, og nu har de fået papir på, at de har ham frem til sommeren 2022. Det har den midtjyske 1. divisionsklub bekræftet, og det er noget, som glæder sportschef Jesper Fredberg.

Det fortæller han til Viborgs officielle hjemmeside.

Læs også:Hjemvendt stopper vil være en leder i Viborg

-Vi er rigtig glade for Jeff, som er en vellidt person af alle i klubben. Han er en dygtig spiller, som arbejder hårdt og kan dække flere positioner, og så er han samtidig også et stort aktiv for det sociale i truppen. Han er en rigtig Viborg-dreng med en vigtig rolle både på og udenfor banen, og vi glæder os til at fortsætte samarbejdet, lyder det fra Jesper Fredberg.

For Jeff Mensah selv har det mere eller mindre givet sig selv, at der skulle flere år kontrakten med Viborg.

Læs også:Viborg spiller sig på førstepladsen med smal sejr

- Det har ikke været nogen ret svær beslutning for mig at forlænge her. Der er altid nogle overvejelser omkring fremtiden, når man er tæt på kontraktudløb, men jeg er glad for at være her, og har det godt både på og udenfor banen, siger han og fortsætter:

- Jeg kender klubben ud og ind, og har fået en god rolle her både på banen, men også udenfor, hvor jeg også skal tage noget ansvar i forhold til de unge spillere i truppen. Jeg synes, vi har gang i noget godt, og det vil jeg selvfølgelig også gerne være en del af fremover, hvor vi forhåbentlig også kommer til at spille Superliga igen, fortæller Jeff Mensah.

Mensah havde sin første kamp for Viborg tilbage i 2010 som 17-årig, og det er blevet til 163 kampe siden.

Læs også:Viborg FF hjælper lokalsamfundet: Donerer 100.000 kroner i 2019