Video : Tipsbladet
Superliga

Tidligere Esbjerg-reserve drømmer om England og Tyskland

Det var ikke en dans på roser i Esbjerg for Franz Brorsson, men nu er situationen en anden for den svenske forsvarsspiller.

Franz Brorsson havde svært ved at spille sig på holdet i Esbjerg, men efter han er vendt hjem til Sverige og Malmö har piben fået en anden lyd, og det får ham til at drømme større.

Som fast mand under Jon Dahl Tomassons vinger har Brosson været en væsentlig profil på det Malmö FF-mandskab, der lige nu indtager førstepladsen i Allsvenskan, og ryterne går allerede på et salg til vinter.

Læs også:Medie: Tidligere FCK-træner kan tage over i IFK Göteborg

Skal han forlade klubben, har han to lande, han gerne ser sig selv i.

- England eller Tyskland ville være optimalt. I Championship, Premier League eller 2. Bundesliga. Men jeg er åben for mange ting. Jeg er sulten efter at prøve en ny by, et nyt land og lære et nyt sprog. Det havde været coolt at komme endnu længere ned af kontinentet. Jeg er meget åben, hvis jeg skulle forlade Mlamö, siger Brorsson i den svenske podcast Lundh.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Tidligere har han udtalt, at han drømmer om Bayern München, men selvom han gør det godt nu, så er der langt dertil for den 24-årige forsvarsspiller, der dog konstaterer, at 'man aldrig kan vide' i fobdoldens verden.

Franz Brorsson fik syv kampe for Esbjerg fb, hvor han scorede og assisterede en gang hver. 

Læs også:Malmö-dansker vil tilbage på holdet: Men Jon Dahl bestemmer

Læs også:Optakt: Lyngby Boldklub - AaB

Læs også:Uheldig start: Okkels er blevet skadet i Elfsborg