Video : Tipsbladet
Benelux

Jess Thorup rygtes til topklub: Jeg er meget beæret

Den fyrede Gent-træner Jess Thorup sættes torsdag i forbindelse med det ledige trænersæde i KRC Genk, og rygterne smigrer den tidligere danske mestertræner.

Torsdag skriver den belgiske avis Het Belang van Limburg, at Jess Thorup, der blev fyret som cheftræner i KAA Gent for knap en måned siden, er i spil til at overtage det ledige trænersæde i KRC Genk, der tidligere på ugen smed tyskeren Hannes Wolf på porten.

KRC Genk har været skidt kørende det seneste halvandet år, men det er en storklub i Belgien, og vi skal kun tilbage til sæsonen 2018/2019 for at finde det seneste mesterskab.

Læs også:Nu taler Jess Thorup efter fyring: Selvfølgelig ærgrer det mig

Rygterne om Genk er også kommet Jess Thorup for øre.

- Jeg har hørt, at jeg er blevet nævnt i Genk. Det er godt. Jeg føler mig meget beæret. Men jeg har ikke været i kontakt med nogen. Jeg vil helst ikke forholde mig til sådanne rygter, men jeg kan sige, at jeg allerede er klar til en ny start. Jeg er ikke en mand, der skal sørge i flere måneder over en skuffelse, siger Jess Thorup i et interview med Het Nieuwsblad.

Læs også:Avis: Jess Thorup kan lande stort trænerjob i Belgien

En hverdag på træningsbanen er for en stund byttet ud, og det behager grundlæggende ikke den danske cheftræner.

- Jeg er ikke skabt til at ligge på sofaen i timevis hver dag. Jeg kan godt lide at have travlt. I øjeblikket står jeg tidligt op og fylder mine dage ud med projekter rundt om i huset. Men jeg længes efter en ny udfordring. Jeg er sulten efter fodbold, men jeg ved også godt, at man skal være tålmodig, lyder det fra Thorup.

Jess Thorup rykkede teltpælene til Belgien i oktober 2018, hvor han overtog styringen i KAA Gent. 

Læs også:Sure Gent-fans støtter Jess Thorup: En pinlig mangel på respekt

Læs også:Gent-modstander: Overrasket over Thorup-fyring

Læs også:Tidligere FC København-keeper på vej til England