Video : Tipsbladet
Superliga

Lindstrøm: Wilczek må koncentrere sig om sit og sine penge

Brøndbys Jesper Lindstrøm har fokus på sig selv, og interesserer sig ikke så meget for, hvem der er på det andet hold, forklarer han.

Søndag er der derby i Parken, hvor FC København møder ærkerivalerne fra Brøndby. Her bliver det også første gang, at Kamil Willczek skal spille i den hvide trøje i dét opgør. Det er dog noget, som Brøndbys Jesper Lindstrøm tager med ro.

Det slår han fast i et interview med Brøndby-fanmediet 3point.dk.

Læs også:Presset FCK-mandskab før Brøndby: Flere spillere til eksamen

- Jeg er ligeglad hvem det er. Om det er Wilczek, NDoye eller hvem det er. Jeg spiller mit eget spil og fokuserer på mig selv og mit eget hold, siger Brøndby-offensivspilleren og fortsætter:

- Selvfølgelig skal han ikke have en nem kamp, men jeg er ligeglad hvem der spiller for det andet hold. Jeg spiller mit spil og koncentrerer mig om mit hold, så må han koncentrere sig om sit og sine penge, lyder det fra Jesper Lindstrøm.

Læs også:Ny FCK-spiller foran sit første derby: Virker som en fascinerende kamp

Derudover peger han på, at Brøndbys plan til kampen handler omat give den masser af gas og presse modstanderen. Derfor peger Lindstrøm også på, at spillere som Zeca og Falk skal udsættes for noget kaos, fordi hvis de har lang tid på bolden, så bliver de særdeles gode.

Kamil Wilczek tjener formentlig omkring 15 millioner kroner fordelt over tre år med sin kontrakt i FC København.

Læs også:Optakt: FC København - Brøndby IF

Læs også:"CV" om ny angribers FCK-fortid: Jeg er jo ikke blind for det

Læs også:Andreas Bjelland ude af FC Københavns trup til derby