Video : Tipsbladet
Serie A

Napoli nedlagde Cornelius og Parma i Serie A-åbner

Andreas Cornelius fik fuld spilletid, da Parma tabte med 0-2 til Napoli i klubbens første Serie A-kamp i denne sæson.

I løbet af dette transfervindue har spekulationerne om Andreas Cornelius' fremtid kørt i de italienske medier, mens han selv har virket afvisende overfor, at han skulle være på vej væ fra Parma.

Sådan noget finder man først rigtigt ud af, når de betydende kampe går i gang, og her lader det i hvert fald ikke til, at den nye Parma træner, Fabio Liverani, har planer om at skille sig af med Cornelius, når man ser på, hvordan det gik i sæsonens første Serie A-kamp.

Læs også:Genoa henter konkurrent til Peter Ankersen i Chelsea

Den danske angriber startede nemlig inde i kampen mod Napoli, hvor klubben fra skinkebyen måtte gå fra banen med et nederlag på 0-2. Her var det med Dries Mertens og Lorenzo Insigne, som målscorere.

Hos Napoli var der en smule Superliga-islæt i form af den forhenværende FC Nordsjælland-spiller Stanislav Lobotka, som kom ind fra bænken til allersidst i opgøret.

Læs også:Dolberg havde indbrud i landsholdspausen: Stjal også angriberens Porsche

I sidste sæson fik Andreas Cornelius virkelig slået sit navn godt fast i den almindelige italienske fodbold-følger, da han var blandt de bedste spillere til at komme ind fra banen og score som en såkaldt 'Super sub'. 

Næste opgave for Cornelius og resten af Parma-mandskabet er mod Andreas Skov Olsens Bologna, og dermed venter et arvefjende-opgør mellem de to største klubber i Emilia-Romagna-regionen for de to danskere.

Læs også:Hjulmand vil bruge flere spillere på landsholdet i de kommende måneder

Læs også:Cornelius nyder Serie A-succes: Taktisk præg gør mig bedre

Læs også:Cornelius vil blive i Parma: Mange klubber leder efter angribere