Bedst og værst: Voldsomme dueller mellem Rosted og Wilczek i Brøndby-sejr

Hvem toppede, og hvem floppede fra det københavnske derby? Få vurderingen af kampen her.

FC København:
Der var mange præstationer på det jævne for FC København, for selv om de skabte chancer nok til at vinde kampen, gav de også lidt for meget væk, primært i første halvleg. FC Københavns bedste denne eftermiddag var som så mange gange før anfører Carlos Zeca. Grækeren bandt FCK's spil sammen og gjorde det fornuftigt offensivt, mens han defensivt arbejdede stenhårdt, erobrede masser af bolden og var meget stærk for Ståle Solbakkens hold.

Brøndby IF:
Efter en svag start på opgøret, hvor Brøndby også kom bagud, kom de blå-gule bedre med i kampen efter Kamil Wilczeks scoring. Det skyldes ikke mindst Jesper Lindstrøm. Jo, den dygtige offensivspiller scorede til målet til 1-1 på en fin afslutning på kanten af feltet i første halvleg, men det var ikke kun målet. Kort inden scoringen havde han spillet Mikael Uhre helt fri til afslutning på en fremragende aflevering frem i banen, og i det hele taget var det farligt, når han retvendt mod FCK-målet fik bolden. Fin kamp af Brøndby-spilleren, der dog faldt lidt ud af billedet i anden halvleg.

Kampens værste:
Han har kostet mange millioner kroner, men de mangler fortsat at få noget for de penge. De første fire-fem afleveringer i derbyet endte hos en modstander, og i det hele taget var der ikke meget, der gik godt for spanieren. Havde en stor chance i anden halvleg, som han misbrugte. Fik ramt medspillerne mere, som kampen skred frem, men Biel har stadig ikke fundet sin plads på FCK-holdet. Blev udskiftet midt i anden halvleg.

Kampens detalje:
Det var Kamil Wilczek, der var i fokus før kampen, og det var også polakken, der efter åbnede festen efter 12 minutters spil, da han headede et indlæg fra Bartolec i nettet. Men efter målet og en misbrugt friløber senere i kampen var det Brøndbys Sigurd Rosted, der begyndte at vise sig i duellerne. Han gik hårdt til Wilczek, og mest markant var det, da de tog mod slutningen af første halvleg skiftedes til at begå frispark på hinanden. Wilczek endte med at få et gult kort efter en arm i ansigtet på Rosted. Verbalt var det også blevet kort for inden mellem de to tidligere holdkammerater, og i det hele taget var det en sjov duel at følge i løbet af kampen. Rosted viste sig i anden halvleg, hvor han ramte stolpen i dommerens tillægstid, og så scorede Mikael Uhre til slutresultatet 2-1 på returen.