Vejle-anfører om ny VAR-hverdag: Først er man helt nede og så helt oppe

Vejles Jacob Schoop erkender, at han lige skal vænne sig til VAR.

Efter et nederlag på 2-4 til AGF i første spillerunde fik Vejle stemplet god og grundigt ind i Superligaen med en 4-1-sejr over Sønderjyske søndag aften. Her var det et opgør, hvor der var en række episoder, som skulle tjekkes igennem i VAR-vognen udenfor stadion.

Det er en ny virkelighed for Superligaen og for Vejle-anfører Jacob Schoop, som måtte igennem nogle tidspunkter, hvor der eksempelvis kunne være annulleret et mål, og så blev det alligevel anerkendt igen bagefter. Det var noget, som man lige skal tilpasse sig, fortæller han til Vejle Amts Folkeblad.

- Et par gange i anden halvleg var man først nede og så helt oppe. Det er en ny hverdag for os, som vi nok lige skal vænne os til, men samtidig er det lavet for fairness’ skyld, og det er jo godt nok, sagde Jacob Schoop.

Endvidere var der et par gangen i løbet af kampen, hvor der var pauser på flere minutter, fordi der skulle være kontakt mellem VAR-dommeren og kampdommeren - og derefter også skulle ud for at tjekke det igennem på skærmen.

Her forklarer Schoop, at det blev til en del småsnak på banen.

Næste opgave i Superligaen for vejlenserne er mod FC København.