Video : Tipsbladet
Superliga

Lyngby-spiller testet positiv for coronavirus

Lyngby-spilleren Emil Kornvig er blevet testet positiv for Covid-19.

Superligaen har hidtil været forskånet for de store udbrud af Covid-19, men nu er en spiller i Lyngby Boldklub blevet testet positiv.

Det drejer sig om den 20-årige midtbanespiller Emil Kornvig, der tirsdag morgen afleverede en positiv test. Lyngby-spilleren har ikke mærket nogen symptomer, og de øvrige spillere i truppen er testet negativ. 

Læs også:Helsingørs Jeppe Kjær: Noget af det sjoveste, jeg har prøvet

- Vi er selvfølgelig ærgerlige og kede af det på Kornvigs vegne, men det er selvfølgelig naturligt, at der vil være spillere, der testes positive under pandemien – særligt i en fase som denne, hvor smitten igen er blomstret op i Danmark, siger Andreas Byder, der er administrerende direktør i Lyngby Boldklub, til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Vi følger et sæt strikse protokoller hver eneste dag og tager vores forholdsregler i hverdagen. Og nu kan vi også se, at testsystemet virker, og at vi kan fange de få cases, der er. Det er meget betryggende, og jeg synes, det er et stærkt billede på, at vi i dansk fodbold løfter vores ansvar og kan følge de protokoller og retningslinjer, der måtte være for at drive vores aktiviteter.

Læs også:Lyngby-kantspiller tæt på skifte til tysk fodbold

Emil Kornvig er nu blevet isoleret, og han er utilgængelig på ubestemt tid. De øvrige spillere testes endnu engang senere på ugen og fortsætter ellers forberedelserne til mandagens udekamp mod FC Nordsjælland. 

Emil Kornvig har ikke fået minutter i Superligaen i denne sæson.

Læs også:Superliga powerranking: Derfor bliver Brøndby overhalet af FC Midtjylland

Læs også:Lionel Messi i Herning: Så sandsynlig er nedrykning for Superliga-klubberne

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 2. spillerunde