Video : Tipsbladet
Superliga

AaB’er om straffespark: Mærkeligt, det tog så lang tid at dømme

Tom van Weert forstår ikke, hvorfor det tog så lang tid, før AaB blev tildelt straffespark i søndagens kamp mod SønderjyskE.

Tom van Weert var ikke synderligt imponeret over VAR i søndagens kamp mod SønderjyskE.

I en duel med en SønderjyskE-spiller kom AaB-angriberen ud med en blodig mund, men det tog alligevel tre minutter, før de nordjyske gæster blev tildelt straffesparket. Og det - samt SønderjyskE-bænkens opførsel i situationen - imponerede altså ikke Tom van Weert.

Læs også:Indskifter lyner to gange i Sønderjyske-sejr over AaB

- Bolden var højt oppe og jeg kommer først på bolden med hovedet, hvorefter han rammer mig direkte i tænderne. Jeg er helt sikker på, at jeg skal til tandlæge i morgen tidlig, fordi det er helt skævt. Min læbe er også åben og bløder, siger Tom van Weert til Eurosport 2 og tilføjer:

- De (SønderjyskE’s trænerstab, red.) var jo helt oppe at køre og sagde, at vi skulle spille videre. Men for mig og alle os, der kunne se mine tænder, var det helt klart, at det ikke var bolden han ramte, men mig. Det var klart straffe. Det var mærkeligt, at det tog flere minutter, før de kunne dømme det.

Læs også:Bedst og værst: Absalonsen slog rekord i sen SønderjyskE-triumf

Tom van Weert tog sig selv af straffesparket og sendte det i kassen til stillingen 1-1, men AaB måtte alligevel rejse hjem med et nederlag i baggagen efter to mål af indskiftede Haji Wright.

- Vi havde mange muligheder for at vinde. Vi har fuldstændig styr på kampen i anden halvleg, kører dem rundt og dominerer kampen, og vi skal afgøre det selv. Så fik de en omstilling, som vi skal gøre det meget bedre på for at få bedre resultater i fremtiden, siger hollænderen.

AaB har nu hentet fire point efter tre spillerunder, og i næste spillerunde skal nordjyderne møde AGF på hjemmebane. 

Læs også:Optakt: Vejle Boldklub - FC København