Video : Tipsbladet
Superliga

Optakt: Lyngby BK - SønderjyskE

Der er vigtigt møde i Superligaen, hvor bundholdet Lyngby får besøg af SønderjyskE, der har fået en god start på sæsonen.

Kampfakta:
Kampstart: Søndag klokken 14.00
Spillested: Lyngby Stadion
Dommer: Jakob Kehlet
På TV: TV3 Sport
Hashtag: #lbksje #sldk

Holdnyt:
Lyngby Boldklub:
De har fået en skidt start på den nye sæson i Lyngby Boldklub, hvor det indtil videre bare er blevet til det ene point, holdet hentede i runde et mod AaB. De Kongeblå har tabt 0-1 til FC Midtjylland og senest 1-4 til FC Nordsjælland. Begge udekampe.

Christian Nielsens tropper får nu en hjemmekamp til at få sæsonens første sejr i hus, når SønderjyskE gæster.

Lyngby er uden Patrick Da Silva, og så har man i de sidste par uger også sagt farvel til Gustav Marcussen samt Magnus Westergaard, der er blevet henholdsvis solgt og udlejet.

Brian Hamalainen udgik af opgøret mod FC Nordsjælland med en skade - han er dog i truppen til opgøret mod SønderjyskE.

SønderjyskE:
Det kan godt være, det kun blev til en kort fornøjelse i Europa, men Glen Riddersholms mandskab har fået en fin start på Superligaen. Man åbnede med en sejr over FC Midtjylland, siden fulgte et nederlag ude mod Vejle Boldklub, mens man kom tilbage på rette spor senest med en sejr på 3-1 over AaB.

Læs også:Optakt: FC København - FC Nordsjælland

Glen Riddersholm var uden Rilwan Hassan senest, da han ikke blev klar til kampen. Han kan være ude igen. Nicolai Flø sad ude med sygdom, men bør være klar igen. Marc Pedersen er desværre for SønderjyskE blevet skadet igen og er ikke ventet at være med i kampen.

Jeppe Simonsen var tilbage senest og stod for to assists, da han kom på banen. Måske han spiler fra start denne gang, hvis fysikken tillader det.

Alhaji Wright scorede to gange senest og bør være tæt på en plads i startopstillingen.

I truppen er den nyindkøbte forsvarsspiller Philipp Schmiedl, som blev præsenteret lørdag, ikke. Han starter nemlig først i SønderjyskE mandag og kan debutere efter landskampspausen. 

Karantæne:
Lyngby BK
: Ingen
SønderjyskE: Ingen

Bud på startopstillinger:
Lyngby BK (4-2-3-1): Mikkelsen - Gregor, Geertsen, Winther, Hamalainen - Hebo, Enghardt - Jakobsen, Thellufsen, Riel - Nielsen

SønderjyskE (3-4-3): Thomas - Banggaard, Kanstrup, Gartenmann - Bah, Albæk, Ekani, Dal Hende - Eskesen, Wright, Absalonsen

Profilen:
André Riel har godt nok ikke scoret endnu i denne sæson, men den tidligere AGF- og Helsingør-angriber har erobret en plads på holdkortet hos Christian Nielsen. Nu mangler lige det sidste, hvis han også skal holde pladser, for der er flere offensive spiller, der bejler til spilletid i Lyngby.

Læs også:Patrick Olsen forlod AaB og tog til AGF: Vil være med hvor det er sjovt

Vidste du, at..:
Det kan meget vel ende 1-1. Tre af de sidste fire kampe i Lyngby mellem de to hold er endt 1-1.

Dom:
Hjemmeholdet har brug for tre point, når SønderjyskE gæster Lyngby Stadion. Klubben har bare fået et enkelt point efter tre kampe, mens SønderjyskE omvendt kommer med seks point efter de første to kampe.

Udeholdet har den bedste trup af de to hold, men det tegner alligevel til at blive en svær kamp på banen i Lyngby, hvor hjemmeholdet ikke taber mange kampe.

Vi tror, begge hold får noget ud af opgøret. Det ender 1-1. Igen.

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel:

Læs også:Optakt: AaB - AGF

Læs også:FCM drømmer om gensyn med Simon Kjær: Bestemmer selv sin stilling

Læs også:Superliga-spørgsmål: Hvem ser vi for sidste gang?