Video : Tipsbladet
Superliga

Trods lukket vindue: FCK arbejder videre på transfers

Selv om transfervinduet i Danmark og en række store fodboldlande er lukket, arbejder FC København stadig på at finde nye klubber til Guillermo Varela og Bryan Oviedo.

Manager Ståle Solbakken havde på forhånd gjort det klart, hvad planen var med Bryan Oviedo og Guillermo Varela: Der skulle findes nye klubber til dem, for de havde ikke udsigt til megen spilletid. Det lykkedes bare ikke, før transfervinduet lukkede.

Det var ellers tæt på med især Varela, fortalte Solbakken søndag aften, men forhandlingerne med en ny klub faldt til jorden. Dermed er de to tiloversblevne backer stadig i FC København.

Læs også:Superligaens tag-selv-bord: Mange spændende spillere er gratis

Solbakken og co. har dog ikke opgivet at finde nye klubber til Oviedo og Varela. Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger arbejder den sportslige ledelse stadig aktivt på at hjælpe de to spillere videre til klubber, hvor de kan få mere spilletid.

Mens transfervinduet er lukket i Danmark og store fodboldlande som Tyskland, England, Italien og Spanien, er det fortsat åbent nogle steder: Holland og Ukraine lukker først i dag, Schweiz holdet åbent resten af ugen, mens også Rusland, Kroatien og Portugal holder længe åbent.

Få et overblik over udvalgte transfervinduets lukkedatoer her.

Læs også:Afstemning: Hvilken Superliga-klub lavede den bedste deadline day-transfer?

Spørgsmålet er selvfølgelig, om Oviedo og Varela har lyst til at skifte til en klub i et af de lande, eller om de vil tage årets sidste tre måneder med og skifte mere større udvalg til januar.

Journalisten Søren Sorgenfri skrev mandag, at Varela kun ville til en top 5-liga i Europa, og de landes transfervinduer lukkede alle mandag.

De to backer er blevet overflødige, efter FC København har hentet Peter Ankersen til højre side af forsvaret, og Nicolai Boilesen er blevet sin skade kvit i den modsatte side. FCK råder nemlig også over Karlo Bartolec og Pierre Bengtsson til de to backpositioner.

Læs også:Solbakken om udeladt Guillermo Varela: I dialog med et par klubber

Læs også:Top 10: FCM, Brøndby, FCK og de andre har meget på spil i dag

Læs også:Solbakken før sæsonens vigtigste kamp: Vi bøvler med nogle ting