Video : Tipsbladet
Superliga

Lars Seier dukkede op til FCK-træning med en klar besked til spillerne

Parken-storaktionær Lars Seier Christensen mente, at det var et godt tidspunkt at komme forbi træningen hos FC København.

FC København er ikke helt sig selv i disse dage efter Ståle Solbakken er blevet fyret fra sin rolle som manager. I forbindelse med at understrege, at der er godt med tillid til spillertruppen, dukkede Parken-storaktionær Lars Seier Christensen op til træningen.

Det kunne vært Steen O.G. fortælle i sin podcast Monetos, hvor han tilmed beretter om, at Seier havde afbrudt træningen for at give spillerne en besked. Det blev dog ikke helt bekræftet, men Seier erkender dog, at han var forbi træningen. 

- Jeg var forbi dem derude og sige hej til dem og fortælle dem, at vi har stor tillid til dem, og at alle bakker op omkring holdet og sæsonen osv. Og ønskede dem held og lykke med de kommende kampe, så det var relativt begivenhedsløst, vil jeg sige, fortæller han og fortsætter:

Læs også:FCK-medejer om trænerjagt: Mange melder sig på banen

- Jeg kommer forbi derude en gang i mellem, og under omstændighederne, så var det et godt tidspunkt til at fortælle dem, at der er fuldstændig ro på, og nu skal vi koncentrere os om at vinde DM og komme videre, lyder det fra Lars Seier Christensen til podcasten.

Storaktionæren peger endvidere på, at han ved, at der er øvrige af PS&E-aktionærerne, som kigger ud forbi på klubbens træningsanlæg, og at han ikke har oplevet, at det skulle være et problem at komme forbi, da han var sponsor i cykelsporten.

Tilbage i marts 2019 købte han 22,5 procent af aktierne i selskabet bag FC København for 220 millioner kroner. De er siden faldet fra omkring kurs 100 til kurs 69.

Læs også:Ståle Solbakken så ind fremtiden: Det er tid til en ny strategi

Hele indslaget om Lars Seier begynder omkring 19.15 i nedenstående podcast, hvor man selvfølgelig også kan høre det hele, hvis man vil.

Listen to "Superliga Zoom: Lars Seier stoppede FCK-træning" on Spreaker.

Læs også:Ståle Solbakken om Zanka-flirt: Hans løn er i en anden galakse

Læs også:Solbakken stikker til FCM: Who fucking cares uden for Herning?

Læs også:FCK-profil om Ståle Solbakken-rygter: Et lavt niveau