Video : Tipsbladet
Premier League

Engelske medier er hårde ved United-anfører: Maguire var en katastrofe

Harry Maguire får ikke rosende ord med på vejen, efter han så rødt i første halvleg af opgøret mod Danmark.

Ikke siden 1983 har det danske fodboldlandshold vundet en landskamp på Wembley, men det skete altså onsdag aften, hvor Kasper Hjulmands hold vandt med 1-0 på en straffesparksscoring af Christian Eriksen.

Sejren kom i hus mod et engelsk hold, der i første halvleg blev reduceret til 10 mand, da Manchester Uniteds Harry Maguire fik rødt kort, efter han først begik et hårdt frispark på Yussuf Poulsen, siden stemplede Kasper Dolberg på anklen, så den danske angriber efterfølgende måtte lade sig udskifte.

Og det er netop den engelske midtstopper, der fylder mediefladen i England. Det røde kort kom i kølvandet på en dårlig sæsonstart for Manchester United, samt efter han i august blev anholdt og dømt for vold i forbindelse med en ferie i Grækenland. En dom, han har appelleret.

Vi har samlet nogle af reaktionerne på Harry Maguires røde kort herunder.

SKY SPORTS:

- Det var symptomatisk for hans sidste fire til seks uger. Det er en forfærdelig tid for ham. Når man så Tottenham mod Manchester for 10 dage siden, hvor Harry Maguire havde en forfærdelig kamp, tænkte man, at han havde brug for at komme væk med landsholdet, komme i et andet mijø. Men det har ikke gjort ham godt. Han tager tilbage i den samme tilstand, som han kom, siger Sky Sports' Gary Neville om Harry Maguire.

Læs også:Udvist englænder skrev historie mod Danmark

Sky Sports giver ham karakteren 3 af 10 og skriver, at han gennemgår en forfædelig tid lige nu. 

BBC:

- Maguire havde, hvad der må være en af de mest forfærdelige aftener i karrieren, inden han blev udvist efter bare 31 minutter. Det var dårligt fra det første øjeblik, hvor han unødvendigt førte sin venstre fod ind i Poulsen, og resten af præstationen var kaotisk. Maguire var ikke komfortabel i Englands defensive tre-mands-system, og på et tidspunkt begyndte han også at tage sig til hasesenen, inden hans skæbne blev beseglet af en chokerende førsteberøring, som han forsøgte at redde med en tackling, der skadede Dolberg.

- Han ligner en spiller, der lider både mentalt og fysisk efter anholdelsen i Grækenland, og det vil slet ikke være overraskende, hvis han bliver sat af klubholdet på grund af den seneste tids dårlige form, skriver BBC i kampreferatet.

DAILY MAIL:

- En ren katastrofe. En skygge af sig selv, Manchester United-spilleren så meget besværet ud. Fik rødt kort, skriver Daily Mail i karaktergivningen fra kampen og langer 3 af 10 ud til Maguire.

Læs også:Southgate uenig med Hjulmand: Kunne ikke se, at der var straffespark

ITV:

- Jeg tænker, at han (Gareth Southgate, red.) ved, at Harry har haft en hård tid på og uden for banen, så et lille klap på ryggen ville have hjultet. Det ville have gjort det, siger Roy Keane til ITV og kritiserer altså den engelske landstræner, som han ikke mener har bakket nok op.

THE SUN:

- To aftener i et græsk fængsel, et nederlag på 1-6 hjemme til Tottenham og nu et rødt kort for England på Wembley.

- Ikke nogen overraskelse, at Harry Maguire, Manchester United-kaptajn og verdens dyreste forsvarsspiller, lignede en ødelagt man, da han forlod græsset på Wembley efter bare en halv time af Nations League-nederlaget. "Old Slabhead", kulthelten ved VM i Rusland i 2018, begik to af de klareste gule kort, men kommer til at se. Så ulig hændelsen, der førte til hans anholdelse i Mykonos i august, var der ikke nogen hjælp til en appel (af det røde kort, red.), skriver The Sun i kampreportagen fra opgøret.

Læs også:Kasper Hjulmand trods sejr: Havde problemer med venstre forsvarsside

Læs også:Eriksen fejrede 100 kampe med sejrsmål på Wembley

Læs også:England er presset før Danmark-kamp: To spillere dømt ude