Video : Tipsbladet
Bundesliga

Strålende debutant sikrede Bayern-sejr i pokalen

Bayern München er videre i pokalturneringen takket være en stor præstation af debutant.

Bayern München mødte miniputterne Düren fra den femtebedste række i den tyske pokalturnering torsdag aften, og den sydtyske storklubber levede op til favoritværdigheden og tog en sikker sejr.  

Bayern München var uden en hel del spillere, der er på landsholdsophold, og derfor blev der også plads til et par debutanter i startopstillingen. Nyindkøbte Alexander Nübel, Marc Roca, Bouna Sarr og Eric Maxim Choupo-Moting fik således deres første minutter Bayern-trøjen.

Især de to sidstnævnte markerede sig positivt og fik en drømmedebut mod Düren.

Eric Maxim Choupo-Moting bragte nemlig Bayern München foran efter knap 24 minutter, hvor han efter et hurtigt kontraangreb fik prikket bolden over stregen med en lang tå. Og midtvejs i anden halvleg fordoblede han sin måltotal, da han flot bankede bolden i mål fra kanten af feltet. Begge gange stod Bouna Sarr for assisten.

Indimellem den camerounske angribers to mål havde stjernen Thomas Müller også scoret på et straffespark, som Eric Maxim Choupo-Moting fremtvang. 

Der blev ikke scoret flere gange, og det sluttede altså med en 3-0-sejr til de forsvarende tyske mestre, hvor den nyindkøbte angriber var involveret i alle tre kasser

I løbet af kampen var der også flere andre debutanter, der fik spilletid, da Jann-Fiete Arp og Angelo Stiller blev indskiftet i anden halvleg.

Bayern München er nu videre til anden runde i den tyske pokalturnering, som de har vundet i de seneste to år.