Video : Tipsbladet
Superliga

FCK-back fraværende fra træning: Arbejder på klubskifte

FC Københavns højre back Guillermo Varela er ikke til træning fredag. Et skifte er tæt på, erfarer tipsbladet.dk.

De vælter sig i backs i FC København, og en af opgaverne for den sportslige ledelse er at få afsat en eller flere af de backs til steder, hvor transfervinduet fortsat er åbent.

Og det ser nu ud til, at man har held med den mission i forhold til en af de to backs, man gerne vil slippe. Det erfarer tipsbladet.dk.

Læs også:Nelsson: Har skrevet frem og tilbage med "Zanka"

Uruguay-backen Guillermo Varela blev torsdag i russiske medier rygtet tæt på et skifte til Dynamo Moskva, og højrebacken er altså fravrærende fra dagens træning i FC København, fordi han arbejder på at lande en aftale med en klub i Rusland.

Den 27-årige FC København-spiller har været fast mand i en længere periode i FC København, hvor han foretrukket foran Karlo Bartolec på højre back, men med tilgangen af Peter Ankersen blev Varela overflødig - også fordi han aldrig formåede at slå igennem som en offensiv back, hvilket er vitalt i FCK-systemet.

Læs også:Optakt: FC Midtjylland - OB

Varela, der har en fortid i Manchester United, har fortsat godt tre år igen af aftalen med FC København, så er det en lejeaftale, han forlader FCK på, er der altså en sandsynlighed for, at han er tilbage i København, når lejemålet løber ud.

Transfervinduet i Rusland lukker natten mellem den 16. og 17. oktober, så aftalen skal falde på plads i dag, hvis det skal blive til noget.

Tidligere i vinduet var han tæt på et skifte til spansk fodbold, men i stedet for at tage turen sydpå, valgte han at takke nej og blive i FC København. Nu kan det være, at han alligevel forlader dansk fodbold.

FCK hentede Varela i Penarol i januar 2019. Han har 35 Superliga-kampe på cv'et. I denne sæson har han bare spillet et af fire opgør i dansk fodbolds bedste række.

Læs også:Leder: FC Københavns fremtid er på spil efter Solbakken-fyringen

Læs også:SønderjyskE ansætter tidligere Næstved-direktør som head of scouting

Læs også:Tidligere AaB'er kæmper for karrieren: Skal finde ud af, om jeg kan spille