Video : Tipsbladet
La Liga

Zinedine Zidane efter nyt choknederlag: Jeg kan fikse det

Cheftræneren er ikke i tvivl om, at han kan få Real Madrid tilbage på ret kurs.

Real Madrid har haft nogle dårlige dage.

I weekenden tabte Zinedine Zidanes tropper til oprykkerne Cadiz på hjemmebane for første gang i klubbens historie, og onsdag aften formåede de ikke at rejse sig mod Shakhtar Donetsk i Champions League. Igen tabte de på hjemmebane i en kamp, hvor de var bagud med tre mål ved pausen.

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Sergio Ramos rygtes væk fra Real Madrid

Til trods for de dårlige resultater i løbet af de seneste dage - og en generelt svingende sæsonstart - er cheftræner Zinedine Zidane ikke i tvivl om, at han kan få klubben tilbage på ret kurs.

- Jeg føler, jeg er i stand til at fikse det. Det er, hvad jeg vil prøve at gøre. Og spillerne vil også prøve. Vi vil prøve at finde løsningen, og vi vil finde den. Nu skal vi forberede os på lørdagens kamp (mod FC Barcelona, red.).

Læs også:Antonio Conte roser: Christian Eriksen spillede en god kamp

- Jeg er ansvarlig for dette, og første halvleg var noget negativt. Det klarede jeg ikke godt. Det første mål ændrer alt, og det kostede os. Men denne sæson er lige begyndt, og vi vil ikke give op. Det er et vanskeligt nederlag, og et er en dårlig aften, og i morgen skal vi forberede os på lørdag, siger Zinedine Zidane ifølge Marca.

Real Madrid skal også håbe på, at de kan få rettet hurtigt op på situationen. I weekenden møder de nemlig ærkerivalerne FC Barcelona i La Liga, før de næste tirsdag skal møde Borussia Mönchengladbach. 

Læs også:Zidane har en dårlig fornemmelse efter Real Madrids blamage

Læs også:Real Madrid får skrækkelig start på CL med nederlag