Video : Tipsbladet
Superliga

Flemming Pedersen om udligningen: Det var et spørgsmål om tid

AC Horsens' aggressive pres holdt ikke hele kampen, og det havde FCN-cheftræner Flemming Pedersen også forudset, fortæller han.

FC Nordsjælland kæmpede længe for at få hul på bylden mod AC Horsens, og med få minutter tilbage af den ordinære spilletid lykkedes det for Francis Abu at sende bolden i netmaskerne. 

Når Farum-klubben havde så svært ved at åbne Horsens-mandskabet op, så skyldes det ifølge FCN-cheftræner Flemming Pedersen, at de var stærke til at stresse Nordsjælland-spillerne. Det fortæller han i et interview på FCN's officielle hjemmeside.

Læs også:FC Nordsjælland havde støtte-trøjer med til ære for skadede Amon

- Derudover satte vi os selv under pres ved at forære Horsens et mål i vores opbygningsspil, men det er en del af den risiko, vi spiller med. Det var to hold, der gik ind til kampen og ville spille på deres egne præmisser. Når vi kigger på det, så var Horsens bedre til at spille på deres præmisser, end vi var, lyder det fra Flemming Pedersen.

Dog bemærkede han også, at Horsens-spillerne undervejs i opgøret ikke kunne klare det i hele kampen.

Læs også:Bedst og værst: Kian Hansen-brøler gav Horsens point

- Vi vidste i anden halvleg, at det var et spørgsmål om tid, før Horsens måtte give slip på deres aggressive pres. De ville helt automatiske blive mere passive. Vores håb var, at når det skete, kunne vi sætte vores positioner endnu bedre i forhold til vores spil. Og så er det igen: Nogle gange går bolden ind, og nogle gange gør den ikke, siger Flemming Pedersen og fortsæter:

- I lang tid så det ud som om, at Horsens med hjælp fra overliggeren og redninger på stregen skulle være dygtige nok til at vinde. Men så får vi den forløsende 1-1 scoring, fortæller træneren.

Næste opgave for FC Nordsjælland er hjemme mod FC Midtjylland.

Læs også:FCN-træner hylder Damsgaard: Har ikke set en som ham siden Laudrup

Læs også:Jonas Dal ærgrer sig over sen udligning: Det stikker i hjertet

Læs også:Sen udligning i Horsens sender et enkelt point til Farum