Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Viborg-træner er ikke på blokken i FC København

Jacob Neestrup er slet ikke i spil til at blive cheftræner i FC København, skriver Ekstra Bladet.

Der spekuleres voldsomt i, hvem der bliver ny cheftræner i FC København, og ét af de hotteste bud synes at være Jacob Neestrup. Tidligere på ugen var hans navn så brandvarmt, at Danske Spil lukkede for indsatser på FC Københavns nye træner, fordi der pludselig blev spillet voldsomt på Neestrup. Det bliver dog ikke Viborg-træneren, der indtager det eftertragtede trænersæde i hovedstaden, skriver Ekstra Bladet.

Ifølge avisens oplysninger er 32-årige Jacob Neestrup ikke i spil til jobbet som cheftræner i FC København. Vender Neestrup tilbage til hovedstaden, bliver det højest i en rolle som assisterende træner - en rolle, han indtog for Ståle Solbakken, inden han rykkede til Viborg FF.

Læs også:Rasmus Ankersen om Solbakken-fyring: Det er et voldsomt skridt at tage

Når Jacob Neestrup selv er blevet sprugt til jobbet i FC København, har han ikke ønsket at bidrage til spekulationerne, men tirsdag eftermiddag lukkede hans arbejdsgiver mere eller mindre ned for snakken.

- Jeg vil rigtig gerne slå helt fast, at der ikke er noget i det. Vi har en kontrakt med Jacob Neestrup, som vi er rigtig glade for. Og vi synes, at det går rigtig godt - og det er det, som vi forholder os til, sagde Jesper Fredberg, der er sportschef i Viborg FF, til Viborg Stifts Folkeblad.

Læs også:Viborg-boss om FCK-rygte: Vil gerne slå helt fast, at der ikke er noget i det

Jacob Neestrup er tidligere spiller i FC København, og han opnåede to korte indhop for førsteholdet, inden en skade tvang ham til at indstille sin karriere i en tidlig alder. Efterfølgende kastede han sig over trænergerningen, og han har både været U-træner og assisterende træner i FCK. I sommeren 2019 stod Viborg FF klar med det første cheftrænerjob.

Jacob Neestrup og Viborg FF er aktuelt nummet et i 1. division. 

Læs også:Viktor Fischer om Poulsens pige-kommentar: Han blev spillet af kampen

Læs også:"Don Ø" var til fodbold i Brøndby: Inviteret af bestyrelsesmedlem