Video : Tipsbladet
Premier League

Liverpool-profil udgik mod Midtjylland: Misser landskampe i november

Brasilien trækker Liverpool-profilen Fabinho ud af truppen til kampene mod Venezuela og Uruguay i midten af november på grund af skade.

Liverpool FC er hårdt ramt i midterforsvaret, efter at styrmanden Virgil van Dijk måtte udgå mod Everton tidligere på måneden og senere er blevet dømt ude i det næste lange stykke tid med en korsbåndsskade.

Derfor rev Jürgen Klopp sig formentlig også håret, da van Dijks afløser Fabinho måtte udgå med en baglårsskade i Champions League-opgøret mod FC Midtjylland tirsdag. 

Længden på brasilianerens skade er stadig uvis, men noget tyder nu på, at den defensive midtbanespiller kommer til at være ude i den næste måneds tid. 

Det brasilianske landshold melder således, at Fabinho sidder over på grund af en skade i de kommende VM-kvalifikationskampe mod Venezuela og Uruguay, der spilles henholdsvis den 13. og 17. november.

Det skriver Sky Sports

Liverpool-fansene må derfor formentlig også se langt efter den defensive profil i de kommende Premier League-opgør mod West Ham og Manchester City samt i Champions League mod Atalanta næste uge. 

Evertons Allan er blevet indkaldt som erstatning for Fabinho i Brasilians landsholdstrup.

Liverpool har endnu ikke meldt noget officielt ud om længden på Fabinhos skade.