Video : Tipsbladet
Superliga

FCN-træner udpeger duelstyrke som afgørende i sejren mod FC Midtjylland

FC Nordsjælland-cheftræner Flemming Pedersen var meget tilfreds med, hvordan man fik sat sig i respekt mod FCM lørdag eftermiddag.

FC Nordsjælland lavede lørdag en opvisning i teknisk fodbold med herlige scoringer til følge, da de slog mestrene fra FC Midtjylland med 4-1 hjemme på Right to Dream Park i Farum.

Sådan ser man ikke altid klubben, og derfor har det været nærliggende at tanke over, hvorfor de ikke bare altid spiller på den måde. Det har FCN-cheftræner Flemming Pedersen en forklaring på i et interview med TV3 Sport.

Læs også:Dreyer: Nederlag har intet at gøre med mange kampe

- Det er, fordi modstanderne er forskellige fra kamp til kamp. Nogle gange kommer det til at klikke. Hvis modstanderen lige er den halve meter efter - større er forskellen ikke i Superligaen. Nogle gange får vi sat det rigtig godt op. Andre gange kommer modstanderen ind og får brudt vores rytme, så det er hårfint, lyder det fra Flemming Pedersen.

Han peger desuden på, at det fysiske i opgøret mod FC Midtjylland havde sin betydning, da det som regel ellers er meget svært for FCN-mandskabet af være med i duellerne mod midtjyderne, som har ført til en række nederlag mod netop 'Ulvene'.

Læs også:Priske sparede lang række profiler i nederlag: Afviser at det var en fejl

- Normalt vinder de måske tre ud af fire dueller, men i dag var vi virkelig på. Vi fik sat os i respekt i starten af kampen, og de første 20-25 minutter var fænomenale. Der har vi to-tre store chancer yderligere, som vi ikke får scoret på, forklarer Pedersen.

Næste opgave for Flemming Pedersens FC Nordsjælland-hold er mod Vejle på hjemmebane.

Læs også:Rygaard roser holdkammeraterne efter imponerende sejr: En klog kamp

Læs også:Vanvittige FC Nordsjælland-scoringer satte FCM til vægs

Læs også:Bedst og værst: Midtjysk mareridt, Bambi på glat is og Rygaard-genialitet