Video : Tipsbladet
Superliga

Glen Riddersholm nedspiller førsteplads: Det bliver hurtigt varm luft

Trods en god sæsonstart vil Glen Riddersholm ikke komme med en målsætning om top seks for SønderjyskE.

SønderjyskE har fået en meget flot start på Superligaen, men Glen Riddersholm lader sig ikke rive med efter syv runder. Det understreger han over for Ekstra Bladet.

Glen Riddersholms mandskab er ellers alene i front i Superligaen, hvor de efter mandagens remis mod AGF, og de har ét point ned til både Vejle Boldklub og FC Midtjylland i tabellen. Men trods stillingen efter syv runder vil sønderjyderne ikke komme med en målsætning om top seks.

Læs også:Sønderjyske-back: Bliver skuffet hvis vi ikke er i top seks efter grundspillet

- Bare fordi nogen gerne vil have, vi råber højt og siger noget, så går jeg ikke ud og blæser et øjebliksbillede op. Det bliver meget hurtigt ren og skær varm luft. Jeg kan ikke bruge det til særlig meget, at vi ligger nummer et efter syv runder.

- Det er der før hold, der har gjort, som er rykket ned i samme sæson, siger Glen Riddersholm ifølge Ekstra Bladet.

Det hold, Glen Riddersholm henviser til, er mandagens modstander AGF. I 2009/10-sæsonen lå de nummer et efter syv runder, men formåede ikke at overleve i Superligaen, hvor de sluttede som nummer 11 og rykkede ned i 1. division.

Læs også:David Nielsen: SønderjyskE forsvarer med stort set hele holdet

SønderjyskE skal forsøge at undgå at gøre AGF anno 2009/10 kunsten efter, og de kan starte med at forsvar førstepladsen i næste spillerunde. Her skal Glen Riddersholm og kompagni på besøg hos AC Horsens, der er nummer 11 med to point. 

Læs også:Dal Hende: Ligegyldigt at være nummer ét nu

Læs også:Startopstillinger: Brandvarm SønderjyskE-angriber kan jagte flere mål mod AGF

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Thorup har nok at arbejde med i FCK